Valmistuminen

”On paperinen todistus arvokkaampi kuin PDF:n kilahdus sähköpostiin!” – Jyväskylän yliopiston päätös siirtyä sähköisiin tutkintotodistuksiin jakaa mielipiteitä

Jyväskylän yliopiston mukaan muutos lisää tutkintotodistuksen luotettavuutta ja tukee työnhakua. Yliopisto haluaa kuulla myös opiskelijoiden näkemyksiä.

Uutiset

27.1.2023

Jokainen valmistuu tavallaan — Gradun pituus voi olla 7 tai 730 sivua

Mikael Puurtisen gradussa on 12 sivua. Tuula Laamasen gradun lähdeluettelo oli jo yksinään pidempi. Jylkkäri kävi läpi lähes 40 000 maisterintutkielman tietokannan, josta paljastui, että opinnot voi viimeistellä erittäin monella tyylillä.

Uutiset

3.5.2021

Valmistujaiset vaarassa koronan takia: JYU teki poikkeusratkaisuja, jotka vaikuttavat tuhansiin opiskelijoihin

Peruttu harjoittelu tai etäopiskelun hankaluudet voivat viivästyttää monen opiskelijan valmistumista. Jyväskylän yliopisto teki poikkeusratkaisuja, jotta mahdollisimman moni saisi paperit kasaan.

Uutiset

21.4.2020

Luvassa höllennyksiä opiskelijoille – nostamaton opintolaina ei ole enää toimeentulotuen este, tukia maksetaan opintojen viivästymisestä huolimatta

COVID-19 on laittanut talouden lisäksi myös monen opiskelijan elämän sekaisin. Poikkeusolosuhteet tuovat kuitenkin muutoksia toimeentulotuen saamiseen, opintojen seurantaan ja tukien takaisinperintään.

Uutiset

3.4.2020

Siirry takaisin sivun alkuun