Ei hakutuloksia.

Toimitus

JYVÄSKYLÄN YLIOPPILASLEHTI eli Jylkkäri on vuodesta 1960 ilmestynyt opiskelijalehti. Jutut käsittelevät opiskelijaelämää, yhteiskuntaa, politiikkaa, kulttuuria ja ajankohtaisia ilmiöitä.

Kahdeksan kertaa lukuvuoden aikana ilmestyvää journalistisesti sitoutumatonta lehteä kustantaa Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta JYY. Paperiversion levikki on noin 5 000 kappaletta. Kerran vuodessa lehdestä ilmestyy jokaiseen jyväskyläläistalouteen jaettava kaupunkinumero, jonka painos on noin 49 000. Jylkkäristä julkaistaan lisäksi kaksi kertaa vuodessa 6 000 kappaleen abinumero, joka jaetaan jokaiseen lähialueen lukioon ja opistoon. Jylkkäri ilmestyy myös verkossa.

Ylintä päätösvaltaa Jylkkäriä koskevissa asioissa käyttää ylioppilaskunnan edustajisto. Jylkkärillä on myös kuusihenkinen johtokunta, joka muun muassa määrää lehden ilmestymispäivät, seuraa lehden toimintaa ja keskustelee päätoimittajan kanssa lehden sisällöistä. Toimituksellisesta sisällöstä vastaa lehden päätoimittaja yhdessä muun toimistuksen kanssa. Suuri osa jutuista on avustajien kynistä. Lisätietoa Jylkkärin avustamisesta löytyy täältä.

Lehden voi napata mukaan ympäri yliopistoa ja Jyväskylää sijaitsevista jakelupisteistä tai tilata suoraan kotiin.

Toimituksen yhteystiedot

Päätoimittaja
Oona Komonen
p. 045 137 1957
paatoimittaja@jylkkari.fi

Toimittaja 
Tatu Helle
p. 050 353 3362
toimittaja@jylkkari.fi

Jylkkärin johtokunta
Akseli Ekola
Leo Heinämäki
Mia Kaleton
Karoliina Ruohonen
Lotta Tuominen
jylkkari-johtokunta@lists.jyu.fi