Sisu

Enää alle 300 opiskelijaa vaikeuksissa Sisun tiedonsiirron kanssa — Palvelupäällikkö pahoittelee ongelmia, kertoo Sisun keskeisten palvelujen toimivan viimeistään 2021

Alun perin 1300 opiskelijaa koskeneet ongelmat on saatu pääosin ratkottua pahoitteluiden kera. Sisun keskeisten palveluiden lupaillaan toimivan varmuudella ensi vuoden puolella.

Uutiset

18.8.2020

Sisussa tänäkin vuonna ongelmia opinto-oikeuden näkymisessä – Kaikki eivät välttämättä ehdi ilmoittautua Sisun kautta opetukseen

Ongelmia on esiintynyt kaikissa tiedekunnissa, eikä niiden syy ole toistaiseksi selvillä, mutta kaikki tiet ovat jälleen ikävä kyllä johtaneet vuoden käytössä olleeseen Sisu-järjestelmään.

Uutiset

13.8.2020

Sisu vs. koronavirus – kumpi on vaikeuttanut enemmän opiskeluita?

Yleisesti ottaen opiskelijat ovat olleet erittäin epätyytyväisiä syksyllä käyttöön tulleeseen Sisuun. Moni opiskelija on valittanut, että järjestelmä on suorastaan opintojen esteenä. Nyt Sisulle on kuitenkin saatu tiukka haastaja, kun koronavirus on pistänyt monen muun asian ohella opiskelut aivan sekaisin. Kumpi on aiheuttanut sinulle enemmän ongelmia?

Uutiset

30.3.2020

Viimeiset sanat: ”Käsi pystyyn virheen merkiksi”

Kirjoittaja on valtio-opin opiskelija, joka on käyttänyt enemmän työtunteja Sisuun liittyvien materiaalien kuin oman gradunsa aineiston läpikäymiseen.

Mielipiteet

2.3.2020

Jylkkärin Sisu-kysely: Sisu ei saanut opiskelijoilta armoa – Käyttäjäystävällisyyttä kaivattiin

Jylkkärin kyselyyn vastanneiden arvosana Sisulle ei ole mairitteleva. Sisussa kyrsii muun muassa epäintuitiivisuus, monivaiheinen ilmoittautuminen ja hitaus.

Uutiset

30.9.2019

Fuksit siirtyvät uuteen opintotietojärjestelmään Sisuun syksyllä – Korpista luovutaan kokonaan vuonna 2020

Uuden EU:n tietosuoja-asetuksen myötä Korpista ei enää näe kurssien osallistujalistoja.

Uutiset

31.8.2018

Korpin laulu vaimenee: Uudet järjestelmät korvaavat yliopiston entisen ylpeydenaiheen

Korppi elää luonnossa 10–15 vuotta. Linnun Jyväskylän yliopistossa asustavan kaiman elinkaari on ollut paljon pidempi, mutta myös sen loppu häämöttää. Korppi-opintotietojärjestelmää ollaan korvaamassa viiden yliopiston yhteisillä järjestelmillä. Se ei ilahduta Korpin kehittäjää.

Uutiset

26.2.2018

Siirry takaisin sivun alkuun