Ei hakutuloksia.

Teksti Jylkkärin toimitus

Sisu vs. koronavirus – kumpi on vaikeuttanut enemmän opiskeluita?

Yleisesti ottaen opiskelijat ovat olleet erittäin epätyytyväisiä syksyllä käyttöön tulleeseen Sisuun. Moni opiskelija on valittanut, että järjestelmä on suorastaan opintojen esteenä. Nyt Sisulle on kuitenkin saatu tiukka haastaja, kun koronavirus on pistänyt monen muun asian ohella opiskelut aivan sekaisin. Kumpi on aiheuttanut sinulle enemmän ongelmia?

KYSELY: Kumpi on haitannut opiskeluja pahemmin — Sisu vai koronavirus?

Korpin korvannut Sisu-tietojärjestelmä on aiheuttanut pitkin lukuvuotta harmaita hiuksia ja ongelmia opiskelijoille. Nyt koronavirus on siirtänyt kaikki opinnot etätyöksi ja uhkaa harjoitteluita ja kurssien loppuun saattamista. Kumpi on ollut pahempi, kerro Jylkkärille?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.