Jylkkärin toimitus

Sisu vs. koronavirus – kumpi on vaikeuttanut enemmän opiskeluita?

Yleisesti ottaen opiskelijat ovat olleet erittäin epätyytyväisiä syksyllä käyttöön tulleeseen Sisuun. Moni opiskelija on valittanut, että järjestelmä on suorastaan opintojen esteenä. Nyt Sisulle on kuitenkin saatu tiukka haastaja, kun koronavirus on pistänyt monen muun asian ohella opiskelut aivan sekaisin. Kumpi on aiheuttanut sinulle enemmän ongelmia?

Uutiset

30.3.2020

Vappu alkaa, oletko valmis? Kokosimme yhteen vapun menovinkit

Muut viettävät vappua vain yhden päivän, mutta opiskelijoilla vabu ei lobu. Siitä osoituksena on kaksi viikkkoa kestävä tapahtumaputki, jonka aikana voi osallistua niin hyväntekeväisyyshölkkään, Jyväsmetroon kuin kaupunkisuunnistukseenkin. Kotisohvalta käsin vapun rientoihin osalliseksi pääsee vappuradion taajuuksilla.

Kaupunki

12.4.2018

Brändikännejä, joita viedä maailmalle

Suomalaiset kalsarikännit niittävät mainetta maailmalla. Ilmiöstä inspiroituneina listasimme muita suomalaisen alkoholikulttuurin ilmiöitä, joita kelpaisi viedä maailmalle – tai sitten ei.

Helpotus

25.4.2017

Hanki koira ja vaihda vaipat

Tympiikö Tinder? Jylkkärin toimitus höristi korviaan ja kirjasi ylös lennokkaimmat kuulemansa iskuvinkit. Emme takaa vinkkien toimivuutta, mutta lupaamme julkaista juttuun jatko-osan, jos joku löytää vinkkien ansiosta puolison ja ottaa toimitukseen yhteyttä.

Helpotus

13.12.2016

Jylkkäri hakee sivaria!

Haemme joukkoomme siviilipalvelusmiestä. Katso videolta nykyisen sivarin, Matti Parkkisen, tunnelmia toimituksen arjesta.

Uutiset

10.10.2016

Siirry takaisin sivun alkuun