Rupea koiranomistajaksi

Jylkkärin haastatteleman petoeläinomistajan mukaan Canis lupus familiaris vetää ainakin naisia puoleensa kuin puhdas vaate elintarvikeläiskiä.

”Koira on loistava apu jututtamisessa. Toimii sekä aamu- että iltalenkkeilijöiden kohdalla. Systeemi toimii parhaiten, jos asut lähellä puistoa.”

Turrea voi lenkittää sopivassa paikassa, kuten kuntopolun laidassa tai keskustassa sen mukaan, millainen puoliso on kiikarissa. Koirarotua valitessasi muista, että tarkoituksena on hankkia koira, ei rottaa taikka hevosta. Lisäpisteitä saanee hankkimalla katukoiran Viipurista. Muista kuitenkin, ettei eläin ole lelu, vaan se vaatii aikaa, vaivaa ja sitoutumista myös puolison löytymisen jälkeen!

 

Viimeistele kirjahylly

Akkarin taskukirjoissa ei ole mitään vikaa, mutta divarista saa halvalla klassikkoromskuja niiden kaveriksi, jos arvelee kirjallisuuden hurmaavan.

”Varmoja valintoja ovat kotimaiset ja maailmankirjallisuuden klassikot Waltarista Hemingwayhin. Jossain tapauksessa kannattaa harkita myös Simone de Beauvoiria, jos sitä halvalla jostain saa”, Jylkkärin haastattelema kirjahyllynomistaja kommentoi, ”Mutta vältä Päätaloa!”

Päinvastaisessa tilanteessa edellä mainitut niteet voinee jemmata Akkareiden taakse.

 

Hedelmäkoristaterveellisiä elämäntapoja

Osta hedelmiä, asettele ne kauniisti maljaan ja luo vaikutelma terveellisistä elämäntavoista.

Opiskelijabudjetilla huijaus saattaa tosin muuttua itseään toteuttavaksi ennusteeksi, koska eihän kalliita viinirypäleitä voi poiskaan heittää.

Vinkkiä voi soveltaa myös muihin mahdollisesti viehättäviin ruokavalioihin.

 

Lainaa lapsi

Lapsirakas tyyppi haussa? Lainaa kumminkaimalta ipana, suuntaa ihmisten ilmoille ja tee vaikutus. Potentiaalisen parisi sydän sulaa hänen nähdessään sinun tukevan ripulilingon kielellistä kehitystä sössöttäessäsi Elosen tiskillä lapselle ”banaanipirtelö”. Vielä parempi olisi, jos pariutumistanssin toinen osapuoli näkisi sinun vaihtavan lapselle vaipat, jolloin luot kuvaa turvallisesta ja vastuullisesta pesänrakennuskumppanista.

 

Soita imagokitaraa

Muusikoilla menee kuulemma hyvin pariutumismarkkinoilla. Nyt on siis korkea aika tilata saksalaisen verkkokaupan joulualesta halvin bulkkikitara ja opetella ne kolme sointua, joilla voi vetää vinguttaa pikkujoulujen jatkoilla glögipäissään ne kaikki maailman biisit.

Värvää kaveri laulamaan, jos kultakurkkusi on kärähtynyt puhki. Tärkeintä on näyttää spontaanilta, joten muistakaa harjoitella kuviot hyvin!

Jos soitto ei harjoittelusta huolimatta luonnistu, voit katkaista pari kieltä ja pitää kitaraa huoneen nurkassa sisustuselementtinä.