Pussikalja

Pussikalja on ulkomaanreissuilta tutun, paperipussista nautitun oluen eksoottinen vastine.

Siinä ei jemmata yhtä pulloa paperipussiin vaan sullotaan kaupan muovipussiin tölkki poikineen.

Juomat nautitaan tietenkin ulkoilmassa, ja homma verhotaan piknikiksi tai kauniista kesäsäästä nauttimiseksi kavereiden kanssa. Mutta kyllähän kaikki tietävät, mistä siinä on todella kyse: puistossa on halvempaa juoda kuin baarissa.

Rynnäkkökänni

Kännit ja äkkiä! Muut ehtivät jo aloittaa, ja nyt olisi takamatkaa kirittävänä. Ei muuta kuin shottia naamaan ja fiilis kattoon.

Rynnäkkökänni kihahtaa nopeasti päähän, mutta vaarana on, että seurauksena on pahaa oloa ja yhtä nopea lasku. Vaatiikin taitoa, että osaa nostaa humalan nopeasti halutulle tasolle ja pitää sen siellä.

Rähinäkänni

Raivokohtauksia, persoonallisuuden täysi muuttuminen, tappeluita tuntemattomien kanssa. Rähinäkänni on sanomalehtien pikku-uutisten kestoaihe.

Toisin kuin muut brändikännit, rähinäkänni voi johtua geenivirheestä.Pienikin alkoholiannos voi laukaista kännisekoilun, johon liittyy riidan haastamista ja impulsiivista käytöstä.

Päiväkänni

Päiväkännit vedetään nimensä mukaisesti keskellä päivää aiheuttaen pientä pahennusta työssäkäyvissä Kunnon Veronmaksajissa.

Päiväkännikonseptiin kuuluu tasaisen miellyttävä, seitinohut humalatila – ja se, että päiväkännäilyn jälkeen joutuu käymään esimerkiksi kaupassa toivoen, ettei kukaan vain huomaa känniä. No mutta huomaahan sen, viimeistään hajusta.

Vahinkokänni

Oletko herännyt aamulla krapulaan ja miettinyt, että ei ollut taaskaan tarkoitus, mutta jotenkin siinä vain kävi näin? Olet todennäköisesti vetänyt klassiset vahinkokännit.

Vahinkokänni alkaa viattomasti yhdestä, jonka jälkeen otetaan vielä toinen. Sen jälkeen tilataankin jo viinipullo pöytään  Vahinkokänni tapahtuu usein silloin, kun sen ei pitäisi, eli kun seuraavana aamuna on tentti, töitä, treenit…  näin? Olet todennäköisesti vetänyt klassiset vahinkokännit.

Vahinkokänni alkaa viattomasti yhdestä, jonka jälkeen otetaan vielä toinen. Sen jälkeen tilataankin jo viinipullo pöytään. Vahinkokänni tapahtuu usein silloin, kun sen ei pitäisi, eli kun seuraavana aamuna on tentti, töitä, treenit…

Itkukänni

Maailma on paha, rakkaus julmaa ja elämä epäreilua, tai ainakin siltä itkukännissä tuntuu.

Itkukänni liittyy vahvasti laskuhumalaan, jonka aikana itketään niin pieniä kuin suuriakin asioita ystävän olkapäätä vasten.