Covid-19

Suomalaisten unenlaatu on heikentynyt entisestään pandemian myötä — huonounisuus lisää riskiä sairastua

Koronan aiheuttamaa unettomuutta tavataan ympäri maailman. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että unihäiriöt ovat yleistyneet joissain maissa huomattavasti enemmän kuin toisissa.

Ilmiöt

1.2.2021

Pääkirjoitus: Oodi koronalle

Kyllä ei vituta.

Mielipiteet

1.2.2021

Poikkeusaika näyttää suuntaa tulevalle

Tekstin ovat kirjoittaneet Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen jäsenet.

Mielipiteet

14.4.2020

Puuttuuko tietokone etätöiden tekemiseen? Yliopisto tarjoaa nyt rahaa JYYn avulla koneen ostamiseen

Koronavirus on sulkenut kaikki yliopiston tilat ja pakottanut opiskelijat koko kevääksi etätöihin. Kiinni ovat myös yleiset opiskelutilat yliopistolla. Tämä on muodostunut ongelmaksi osalle opiskelijoista, joilla ei ole omaa tietokonetta opiskeluja varten, eikä varaa sellaista hankkia.

Uutiset

8.4.2020

Sisu vs. koronavirus – kumpi on vaikeuttanut enemmän opiskeluita?

Yleisesti ottaen opiskelijat ovat olleet erittäin epätyytyväisiä syksyllä käyttöön tulleeseen Sisuun. Moni opiskelija on valittanut, että järjestelmä on suorastaan opintojen esteenä. Nyt Sisulle on kuitenkin saatu tiukka haastaja, kun koronavirus on pistänyt monen muun asian ohella opiskelut aivan sekaisin. Kumpi on aiheuttanut sinulle enemmän ongelmia?

Uutiset

30.3.2020

JYY aloittaa YT-neuvottelut Ravintola Ilokiven henkilöstön kanssa

JYYn edustajistolle jaetun tiedotteen mukaan YT-neuvottelut koskevat kymmentä Ravintola Ilokiven työntekijää, joita uhkaa lomautus.

Uutiset

20.3.2020

Staying or leaving – the situation of exchange students in Jyväskylä during Corona

Since the weekend, everyday life in Finland has rapidly changed. Before last Thursday, Corona was not that noticeable for most of the students. But that changed when the University of Jyväskylä amongst other universities decided to ban all contact teaching and events.

In English

17.3.2020

Siirry takaisin sivun alkuun