Iina Niskanen

Sonia Koskela haluaa, että musiikin tekeminen on hauskaa – ”Ajatukseni ovat all over the place, ja se näkyy myös musiikissani”

Sonia Koskela innostui musiikista Kortepohjan alakoulussa. Nyt hän tekee soolomusiikkia nimellä Sonia, soittaa rumpuja Younghearted-yhtyeessä sekä kaipaa Jyväskylässä vietettyä aikaa.

Kasvo

21.4.2023

Paikalla, poissa! Keskisuomalaisten kaupungin- ja kunnanvaltuustoihin valittujen kansanedustajien kokousaktiivisuuksissa on eroja

Jyväskylän ylioppilaslehti kävi läpi, kuinka aktiivisesti keskisuomalaisiin kaupungin- ja kunnanvaltuustoihin valitut kansanedustajat osallistuvat valtuustojen kokouksiin kuluvalla kaudella.

Uutiset

20.3.2023

Mikä meni vikaan? Hippoksesta piti tulla kansallisesti ja kansainvälisesti merkittävä liikunnan ja hyvinvoinnin keskus, mutta vuosia sorvatun hankkeen toteutuminen ei ole vieläkään varmaa

Helmikuussa 2023 korkein hallinto-oikeus hylkäsi Jyväskylän Hippos-hanketta koskevan jatkovalitusluvan. Vaikeudet eivät kuitenkaan päättyneet siihen.

Ilmiöt

15.3.2023

”Olen unelma-ammatissani” – Kuluvan hallituskauden neljäs tiede- ja kulttuuriministeri Petri Honkonen kuvaa itseään sanalla yhteistyökykyinen

Petri Honkonen pyrki yliopisto-opintojensa aikana neljästi Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan edustajistoon. Vaikka paikka ei auennut, kiinnostus vaikuttamiseen ei laantunut.

Kasvo

4.1.2023

Vihapuheen kitkemiseksi on esitetty lainsäädännön koventamista – Osa vastustaa ehdotusta vedoten sananvapauden kaventumiseen

Vihapuhe voi aiheuttaa sen kohteelle sekä psyykkisiä että fyysisiä oireita. Silti vain pieni osa kohteista ilmoittaa tapahtuneesta viranomaisille.

Ilmiöt

4.12.2022

Jenni Suutari valittiin SYL:n hallitukseen suurimmalla äänimäärällä – ”Korkeakoulupolitiikkaa ei ole tehty tarpeeksi kestävällä tavalla”

JYYn hallituksen varapuheenjohtaja Jenni Suutari haluaa edistää SYL:n hallituksessa opiskelijoiden asioita ja tehdä korkeakouluopinnoista saavutettavampia.

Uutiset

23.11.2022

Ilmastonmuutos on maailmanlaajuinen kriisi, joka vaatii kansainvälisiä toimia – Ulkoministeri Pekka Haavisto: ”Toivoisin, että nuorten ääni kuuluisi politiikassa aktiivisemmin”

Vaikka kriisejä on ollut ennenkin, pitää ulkoministeri Pekka Haavisto nykyistä aikakautta poikkeuksellisena. Hän toivoo, että ilmastonmuutos huomioidaan myös sota-aikana.

Uutiset

18.10.2022

Siirry takaisin sivun alkuun