Eduskuntavaalit

Kommentti: Opiskelijan pitää Suomessa valita viisinumeroisen velkasumman ja seitsenpäiväisen työviikon väliltä

Opintovelallisten määrä on kasvanut. Laina on monelle opiskelijalle välttämättömyys päivittäisen ravinnon turvaamiseksi, kirjoittaa Nuutti Ruotsalainen kommentissaan.

Mielipiteet

27.3.2023

Kommentti: Vaikka eduskunnalla on valtaa Suomen EU-politiikkaan, ei eduskuntavaaliehdokkaiden puheissa kuule edes käsitettä Euroopan unioni

Äänestäjien kuluttajansuojan kannalta olisi parempi, jos puolueet ja ehdokkaat toisivat esiin näkemyksensä EU:sta, kirjoittaa Antti Avoranta.

Mielipiteet

24.2.2023

Pääkirjoitus: Ei riitä, että äänestät

Jylkkärin päätoimittaja Tuukka Tervonen suosittelee kaikkia äänestämään opiskelijaa, eikä koulutuslupaus-kylttiä heiluttelevaa setää.

Mielipiteet

1.4.2019

Mauri Pekkarinen jättää eduskunnan 40 vuoden jälkeen – Jylkkäri vei 71-vuotiaan ”eduskunnan terrierin” pakopelihuoneeseen

Yksi Suomen kautta aikain legendaarisimmista poliitikoista on pakenemassa eduskunnasta 40 vuoden uran jälkeen. Siksi toteutimme Mauri Pekkarisen jäähyväishaastattelun pakopelihuoneessa.

Ihmiset

1.4.2019

Vaalitentissä ihmeteltiin opintopsykologin puutetta, tapeltiin rahasta ja esitettiin yllättävän vähän ratkaisuja – Näin sinun ehdokkaasi pärjäsi

Jyväskylän yliopistoyhteisöjen vaalitentissä väiteltiin muun muassa opintotuesta, ilmastonmuutoksesta ja yliopiston rahoituksesta. Jylkkäri arvioi paneelin osallistujat.

Uutiset

7.2.2019

Arvio: Forsgrén ja Koski tekivät läksynsä huonosti, Huhtasaari pääsi vaahtoamaan islamista, Siltamäelle jäi piikittelijän rooli – Suuri väittelyilta ei tarjonnut kovin oivaltavaa keskustelua

Suuri väittelyilta Ilokivellä ei tuonut aiheisiinsa mitään kovin uutta ja antoisaa, mutta osoitti muun muassa Laura Huhtasaaren vahvuudet esiintyjänä.

Uutiset

27.11.2018

Siirry takaisin sivun alkuun