Kalifaatti on kaikkien muslimien unelma. Täällä kaikki on hyvin. Kadut ovat siistejä, kaikille riittää ruokaa ja viihdykettä, naiset pysyvät visusti sisätiloissa ja vääräuskoiset on ristiinnaulittu siististi kaupunkien liikenneympyröihin.

Veli, liity meihin! Täällä sinua odottavat huikeat mahdollisuudet sekä työn että siviilielämän parissa. Voit liittyä moraalipoliisiin ja päästä työskentelemään paljon ihmisten kanssa. Tai voit rakentaa itsellesi jännittävän ja nopeasti moniin paikkoihin vievän uran räjähteiden parissa. Äläkä pelkää, että nämä tehtävät olisivat liian vaikeita, tai että koulutus veisi liian kauan. Jokaiseen ongelmaan löytyy selkeät ohjeet ja paljon auttavia käsiä. Pelkkä into vie kalifaatissa pitkälle.

Ja entäpä ne naiset! Huh huh! Kaduilla ei voi nähdä nilkan nilkkaa, niin pitkiä ja tummia ovat niqabit. Naiset kulkevat kaduilla nöyrästi pari askelta miesten perässä kasvot maahan luotuina eivätkä koskaan väitä sinulle vastaan. Vaimoja voit hankkia jopa neljä kappaletta, joista kaikki palvelevat sinua auliisti.

 

Siskot, liittykää kalifaattiin! Täältä löydätte itsellenne hyvän miehen, jonka muiden vaimojen joukossa saatte arvostetun aseman. Heittäkää harteiltanne naisia alistava länsimaalainen kulttuuri uimapukuineen, meikkeineen ja ahdistelevine työkavereineen, ja pukeutukaa vapauden mustaan kaapuun.

Täällä saatte nauttia naiseuteen kuuluvasta jumalallisesta arvostuksesta. Tummassa kaavussa kukaan ei häiritse teitä, eikä arvostele teidän ulkonäköänne. Keittiön ja makuuhuoneen turvassa voitte toteuttaa kaikkia intohimojanne ja halujanne.

Saatte mahdollisuuden tukea miestänne kaikissa hänen toimissaan. Olette tasaveroisia niin Jumalan kuin yhteiskunnankin silmissä, eikä teiltä vaadita mitään.

 

Myös matkailu on mahdollista siunatussa kalifaatissamme, Jumala on suuri! Innokkaille veljille järjestetään paljon turistimatkoja kauniissa maassamme. Pääset näkemään kuivaakin kuivempaa aavikkoa polttavassa helteessä armeliaan Jumalan valvovan silmän alla.

Matkoihin kuuluu myös veloituksetta paljon fyysistä aktiviteettia, joka nostaa mukavasti hien ja jännityksen pintaan. Järjestämme jäsenillemme erilaista yllätysliikuntaa, kuten oikean elämän FPS-ammuskelua sekä veret seisauttavia flashmobeja.

Kaikki osallistujat saavat huikeita palkintoja. Voittajat saavat suuren kunnian kalifaatissa. Häviäjät saavat jopa vielä isomman kunnian, sillä Jumala on tosiaan suuri! Et siis voi hävitä!

 

Uskokaa minua veljet ja sisaret, tulkaa kalifaattiin. Minä olen ollut täällä vasta muutaman kuukauden ajan, enkä vaihtaisi elämääni mihinkään. Länsimaihin jäävät koulut, sairaalat, sananvapaudet, harrastukset, ystävät ja perhe ovat pelkkää aavikon tomua kalifaatin rinnalla.

Täällä olet todella vapaa.

 

Lue lisää:

Hävettää tämä nykysuomi (21.1.2015)

Naiset, jotka vihaavat naisia (10.12.2015)

Todellisuus on kapitalistinen konstruktio (8.10.2015)

Seis maailmaanmuutto! (17.9.2015)