Tärkeintä ovat perinteiset perhearvot sekä koti, uskonto ja isänmaa. Me emme kannata sukupuolten välistä tasa-arvoa, vaikka suurin osa kannattajistamme onkin naisia. Liikkeemme näkyvimmät johtohahmot ovat myös naisia. Silti teemme kaikkemme naisten emansipaation vastustamiseksi. Me teemme kaikkemme, ettei sukupuolineutraali avioliittolaki tulisi voimaan. Vastustimme tiukasti naisparien ja yksinäisten naisten hedelmöityshoitoja. Kantamme on, että kehittymättömällä solukasalla on enemmän oikeuksia kuin naisilla päättää omasta kehostaan. Näiden tavoitteiden eteen olemme tehneet kovasti töitä Suomen eduskunnassa.

Feminismi on meille pahin kirosana. Meidän takiamme perhevapaita ei voitu jakaa tasan isän ja äidin kesken. Vaikka tiedämme toki, että äitien jääminen kotiin lasten kanssa heikentää naisten uramahdollisuuksia. Tiedämme myös, että sen takia nuoria naisia syrjitään työhönotossa. Emme voi kuitenkaan hyväksyä ajatusta, että isät jäisivät kotiin lasten kanssa. Se on vastoin pyhiä perhearvojamme, ja perheen sisäistä valinnanvapautta.

Vuosien saatossa olemme vastustaneet paljon muutakin. Mielestämme oli huono asia, että naiset saivat oikeuden pitää oman sukunimensä avioliitossa. Olemme vastustaneet naisten oikeutta työskennellä pappina. Tästäkin huolimatta lähes kaikki alle 50-vuotiaat kannattajamme ovat naisia. Kannatuksemme keskittyy lahkoihin, joissa naiset ovat yhteisönsä vankeja. Mies on perheen pää, ja hoitaa kaikki julkiset asiat. Ulospäin hymyillään, ja ongelmat lakaistaan maton alle. Niin on näissä piireissä aina tehty. Johtajamme on sitä mieltä, että vapaus ja emansipaatio tuovat naisten elämään ”tuskaa ja tuhoa”.

Silti emme toki pidä lainkaan ristiriitaisena myöskään sitä, että politiikan esikuvamme on koditon pitkälettinen vasemmistoradikaali ja Lähi-idän juutalainen partahippi, joka puolusti prostituoituja ja muita syrjittyjä. Vaikkei hän koskaan vastustanut homoseksuaalisuutta tai aborttia, me kuitenkin vastustamme.

Me olemme naisia vihaavia naisia.

Lue lisää:

Kokoomusnuorison marssi (19.11.2015)

Todellisuus on kapitalistinen konstruktio (8.10.2015)

Seis maailmaanmuutto! (17.9.2015)