Mulla on unelma paremmasta maailmasta. Siihen kuuluu paljon kivoja juttuja, vihreitä puita ja auringonpaistetta. Ei mitään ikävää ydinvoimaa, sillä se ydinjäte tuntuu epäilyttävältä. Se ei niinku oo ollenkaan luonnonmukaista. Kyllä musta tuulivoima on se luonnollinen tapa. Mut hiilivoimasta mä en jaksa valittaa, ei se oikeestaan kiinnosta mua.

Mä oon funtsinu, että musta ei niinku oo siistiä tehä duunii yksityisel puolel. Siinä niinku vaan tahkotaan massii rikkail. Sen sijaan joku vapaaehtoisduuni vois olla mun juttu. Siinä tehään kaikille jotain kivaa. Mutta tarviinhan mäkin toki massii ostaa uus mäcci. Ois reiluu, että siihen sais fyrkat vaikka tosta perustulosta. Sitä ootellessa kysyn mun faijaa maksaan.

Mä oon sitä mieltä, ettei eläimiä saa tappaa. Siks mä syön vain kasvisruokaa. Musta on väärin käyttää eläinperäisiä tuotteita, kuten vaikka nahkaa. Siks mä käytänki näitä tehdasvalmisteisia keinomateriaaleja. Luomu on musta myös kova juttu, sillä se on niiku luonnollista. Ei mua sillai kiinnosta, et onks se tehokasta, sillä tää tehokkuus on tosi kapitalistinen konstruktio. Sen täytyy olla hyväks myös ilmastolle, kun se on niin luonnollista. Vaikka siinä kai tuleekin vähemmän safkaa kuin tehoviljelyssä.


Musta NATO
on pelkkä USA:n hyökkäysliitto, jolla riistetään heikompia kansoja. En mä sillai tosta Venäjän nykypolitiikastakaan toki tykkää. Mutta parasta ois, jos lakkautettas Suomesta tää armeija kokonaan, sillä sehän vain tappaa ihmisiä. Ei kukaan kehtais hyökätä meitä kohtaan, kun myö oltais kaikille kivoja. Armeijan tilalle vois tulla kaikille semmonen kiva kansalaispalvelus, missä poimittais kukkia ja puhuttais kasvisruuasta.

Mun mielestä talouskasvu perustuu pelkkään riistoon, joten sitä ei tulis olla. Mutta työttömyyskään ei musta oo hyvä juttu, tosin sehän johtuukin kapitalismista. Mä luulen, että jos lopetettas talouskasvu, ja jaettais työt kaikille tasan, niin sit tää maailma ois hyvä. Mutta ei tietänkään ois pakko tehä töitä, vaan siillee niinku vapaaehtoispohjalta.


Mä en
myöskää tykkää siit vapaakaupast. Se on vaan yks monikansallisten suuryritysten riistokeino. Musta se ois parempi, että tuotettas niinku paikallisesti. Vaikka tää nationalismi onki ihan perseestä. Koko taloustiede on muutenkin tosi epäilyttävää, se on niinku semmonen uskonto. Musta ois parempi, jos mentäs sen sijaan ihan fiilispohjalta.

Lue lisää:

Seis maailmaanmuutto! (17.9.2015)