En ole fennofoobikko, olen vain suomalaisuuskriittinen.

Minulla ei ole mitään suomalaisia vastaan, kunhan he älyävät jäädä syntymättä. Maailmassa on jo nyt lähes seitsemän miljoona suomalaista! Siinä on monta miljoonaa liikaa. Tai siis totta kai tänne saavat tulla ne suomalaiset, jotka eivät aiheuta ongelmia. Valitettavasti he ovat kuitenkin vähemmistössä, joten parasta olisi varmuuden vuoksi olla kokonaan tulematta maailmaan.

Voin vielä jotenkin ymmärtää suomalaiset naiset ja lapset, mutta voisivatko miehet pysyä poissa? On hyvin todennäköistä, että maailmaan tullut suomalainen mies on alkoholisti, raiskaaja, pahoinpitelijä, skinhead, työtön sosiaalipummi tai kaikkea näitä. Suurin osa porukasta ei näytä muuta tekevän kuin norkoilevan ostoskeskuksissa päivät pitkät.

Suomalaiset eivät integroidu länsimaiseen yhteiskuntaan, vaan elävät omissa klikeissään. Puhuvat kaiken lisäksi niin eriskummallisella aksentilla, ettei siitä tahdo saada mitään tolkkua, eivätkä viitsi opetella mitään kieltä kunnolla. Rähinöivät jatkuvasti grillijonossa ja väkivaltatilastot ovat selkeästi korkeampia kuin eurooppalaisella valtaväestöllä. Lisäksi kirkkojen aamenmölinä herättää kunnialliset ateistit iltapäivätorkuilta.

Alkoholismi ja korkea itsemurhatodennäköisyys ovat merkittävimmät osoitukset suomalaisten geneettisestä kyvyttömyydestä sopeutua maailmaan. Suomalaiset ovat vuosisatoja tottuneet elämään sivistymättömissä heimokulttuureissa. Heidän synnyttämisensä moderniin maailmaan tuo vain vaikeuksia kaikille. Kaiken lisäksi se maksaa.

Impivaaran laki on eräs suomalaisen kulttuurin iljettävimmistä piirteistä. Olen kuullut monien suomalaisten kannattavan saunan takana ampumisia ja miesten sukupuolielinten katkaisua rangaistuksena seksuaalirikoksista. En voi ymmärtää, miten kukaan suvaitsevana itseään pitävä eurooppalainen voi hyväksyä tuota barbaarista kulttuuria! Täten ehdotan, että pistämme synnytysklinikat tiukasti kiinni ja sanomme “EI” suomalaisten maailmaanmuutolle.