Ei hakutuloksia.

Teksti Guillaume Hälläväliä-Aho

Seis maailmaanmuutto!

En ole fennofoobikko, olen vain suomalaisuuskriittinen.

Minulla ei ole mitään suomalaisia vastaan, kunhan he älyävät jäädä syntymättä. Maailmassa on jo nyt lähes seitsemän miljoona suomalaista! Siinä on monta miljoonaa liikaa. Tai siis totta kai tänne saavat tulla ne suomalaiset, jotka eivät aiheuta ongelmia. Valitettavasti he ovat kuitenkin vähemmistössä, joten parasta olisi varmuuden vuoksi olla kokonaan tulematta maailmaan.

Voin vielä jotenkin ymmärtää suomalaiset naiset ja lapset, mutta voisivatko miehet pysyä poissa? On hyvin todennäköistä, että maailmaan tullut suomalainen mies on alkoholisti, raiskaaja, pahoinpitelijä, skinhead, työtön sosiaalipummi tai kaikkea näitä. Suurin osa porukasta ei näytä muuta tekevän kuin norkoilevan ostoskeskuksissa päivät pitkät.

Suomalaiset eivät integroidu länsimaiseen yhteiskuntaan, vaan elävät omissa klikeissään. Puhuvat kaiken lisäksi niin eriskummallisella aksentilla, ettei siitä tahdo saada mitään tolkkua, eivätkä viitsi opetella mitään kieltä kunnolla. Rähinöivät jatkuvasti grillijonossa ja väkivaltatilastot ovat selkeästi korkeampia kuin eurooppalaisella valtaväestöllä. Lisäksi kirkkojen aamenmölinä herättää kunnialliset ateistit iltapäivätorkuilta.

Alkoholismi ja korkea itsemurhatodennäköisyys ovat merkittävimmät osoitukset suomalaisten geneettisestä kyvyttömyydestä sopeutua maailmaan. Suomalaiset ovat vuosisatoja tottuneet elämään sivistymättömissä heimokulttuureissa. Heidän synnyttämisensä moderniin maailmaan tuo vain vaikeuksia kaikille. Kaiken lisäksi se maksaa.

Impivaaran laki on eräs suomalaisen kulttuurin iljettävimmistä piirteistä. Olen kuullut monien suomalaisten kannattavan saunan takana ampumisia ja miesten sukupuolielinten katkaisua rangaistuksena seksuaalirikoksista. En voi ymmärtää, miten kukaan suvaitsevana itseään pitävä eurooppalainen voi hyväksyä tuota barbaarista kulttuuria! Täten ehdotan, että pistämme synnytysklinikat tiukasti kiinni ja sanomme “EI” suomalaisten maailmaanmuutolle.

 1. Keekki

  Lapsellinen nimileikki ja säälittävä mustamaalaus yritys naivilta mädättäjätä. Onko Jylkkäri nykyään pönttö johon kuka tahansa huomionhaluinen vassari pääsee ölisemään höyryjään ulos? Saara Huttunen tämänkin töräytyksen takana. VMP

  Ilmoita asiattomasta kommentista

 2. Kaarle Ahtinen

  Naurettavinta mitä olen lukenut kuukauteen, eikä tähän liity edes kirjoittajan silmiinpistävä vasemmistolaisuus, vaan hänen täydellinen lapsellisuutensa

  Ilmoita asiattomasta kommentista

 3. Seurailija

  Kylläpä on hyvin kirjoitettu. Ajatus on kohdillaan.

  Ilmoita asiattomasta kommentista

 4. Hopon Hessu

  Tosi ebin vassariläpppä tää kaikki suomalainen kulttuuri on paskaa ja miehet sikoja.

  t. bilderbergmielikuvitushattaravesihyppymäkitorniantiheteroseksuaali läski

  Ilmoita asiattomasta kommentista

 5. Pena

  Näin maailmaanmuuttaneena suomalaisena voin sanoa että meihin kohdistetaan ihan liikaa ja liian hurjia ennakkoluuloja. Itsekin olen lähtenyt ihan työntekoon maailmalle ja pyrkinyt mukautumaan kansainväliseen käytökseen. Myös monet toverini ovat integroituneet oikein hyvin maailmalle, hörppien viinejä, harjoittaen small talkia ja ajoittain jopa katsomalla silmiin.

  Tästä huolimatta maailman pitäisi kunnioittaa suomalaisten omaa kulttuuria. Useasti julkihumalaiseen huutamiseen suhtaudutaan hyvin penseästi eikä leikkisää väkivallalla uhkailua ymmärretä kulttuurisidonnaiseksi huulenheitoksi. Ja esiin nostetaan lähinnä yksittäistapauksia, joissa suomalaismies on sattunut murhaamaan perheensä. Kyllähän tätä tapahtuu ihan Euroopassakin!

  Suomalaisille pitäisi antaa maailmalla mahdollisuus. Työtä tehdessään suomalainen kyllä hommansa hoitaa mukisematta, eikä nykyään enää takerru edes ay-liikkeen asettamiin, suomalaiselle luonnollisiin kommunistisiin raskasta työtä rajoittaviin pykäliin. Olen kohdannut monia suomalaisia, jotka ovat innoissaan oppineet uuden kielen ja voivat hyvällä omallatunnolla nimittää itseään kansainvälisiksi. Suomalaiselle kannattaa rohkeasti antaa mahdollisuus 🙂

  Ilmoita asiattomasta kommentista

Kommentointi suljettu.