Jos Suomen Sankari Mannerheim katsoisi tätä nykyajan menoa, niin kyllä varmaan hävettäisi. Maata puolustaneiden veteraanien perintö on hylätty ulkomaisten vaikutteiden alta. Suomelle tyypillisistä kansallisista arvoista on luovuttu. Tilalle ovat tulleet vasemmistolainen huuhaa-humanismi ja amerikkalais-ruotsalainen feministinen hapatus. Sitten vielä joku pakkoruotsi, jota ainakaan Mannerheim ei olisi ikipäivänä hyväksynyt!

Minun isoisäni oli sotaveteraani. Hän ei kyllä varmasti taistellut siksi, että suvakit toisivat tänne jotain maahanmuuttajia. Mitä ne mamut kaiken lisäksi kuvittelevat olevansa? Pitäisi muka kohdella kuten muitakin suomalaisia, vaikka ovat vasta saapuneet maahan! Eihän täällä jo useita sukupolvia asuneita romaneitakaan kohdella suomalaisina. Tai sitten Karjalan evakoita. Kyllä minun mielestäni pitää uusien tulijoiden ainakin pari sukupolvea kuunnella ensin mannettelua, ryssittelyä, mamuttelua, että opitaan kunnolla tavoille.

Ja sitten on tämä uuskommunismi, jota joissain piireissä feminismiksikin kutsutaan. Kuvittelevatko nämä omassa elämässään epäonnistuneet luuserit, että suomalaisuuteen kuuluu miesten ja naisten yhdenvertaisuus? Ei tasan kuulu! Suomea ovat aina johtaneet MIEHET kuten Kekkonen ja Mannerheim! Miehet olivat myös SODASSA, eivätkä naiset! Vastapuolella oli sen sijaan kommunistiämmiä. Ehdoton vikatikki oli Halonen, joka teki presidenttinä kaiken väärin, eli eri tavalla kuin Kekkonen ennen televisiossa.

Armeijastakin on nyky-Suomessa tehty pelkkä lälly leikkikoulu. Jokainen suomalainen tietää, ettei mieheksi yksinkertaisesti voi kasvaa käymättä armeijaa. Jos ei käy armeijaa, kasvaa naiseksi. Armeijan käyvät naiset taas kasvavat miehiksi. Siksi nuoret ovat nykyään niin hakoteillä, kun eivät saa enää kunnollisia sukupuolimalleja.

Aamun rusko on illan pasko, tiesi vanha kansa. Nyt joku Stubb yrittää jauhaa innovaatioista ja positiivisuudesta. Eikö se tiedä, että menestys tulee vain hiellä, verellä ja kyynelillä! Ei siinä mitään innovaatioita tai hymyä kaivata. Mies se tulee räkänokastakin, vaan ei tyhjän naurajasta. Ei niitä Nokian puhelimia kuulkaas hymyilemällä myyty maailmalle!

Ja suomalainenhan ei keskustele. Suomalainen tekee puhumatta. Vaikka tekisi kaiken väärin, mutta ainakin tekee niin kunnialla! Toisin kuin nämä nykypoliitikot…

Mitähän Mannerheimkin tästä nykymenosta ajattelisi?

Lue lisää:

Naiset, jotka vihaavat naisia (10.12.2015)

Kokoomusnuorison marssi (19.11.2015)

Todellisuus on kapitalistinen konstruktio (8.10.2015)

Seis maailmaanmuutto! (17.9.2015)