Soihtu

JYYn verkkosivuilla on julkaistu useita tiedostoja, jotka sisälsivät henkilötietoja ja salassa pidettäviä tietoja – ”Virheitä on sattunut”

Jyväskylän ylioppilaslehti kävi läpi JYYn edustajiston kokousten liitekansiot. Niistä löytyi tiedostoja, jotka sisälsivät yksityishenkilöiden viestejä, henkilötietoja, eri tehtäviin hakeneiden arviointeja ja luottamukselliseksi merkittyjä tietoja. Julkisoikeuden professori pitää ylioppilaskunnan toimintaa ongelmallisena.

Uutiset

13.3.2023

JYY palauttaa Kortepohjan ylioppilaskylän peruskorjauksen tieltä muuttaneiden palvelumaksuja marraskuun loppuun saakka – Tähän mennessä palautuspyyntöjä on tullut paljon odotettua vähemmän

Soihtu arvioi joulukuussa 2020 palautettavien maksujen määräksi noin 420 kappaletta eli noin 23 000 euroa. Lokakuun 2021 puoliväliin mennessä palautuksia oli maksettu 104 kappaletta, joka vastaa vajaata 6 000 euroa.

Uutiset

2.11.2021

Soihtu ilmoitti irtisanovansa yli kahdenkymmenen asukkaan vuokrasopimukset majoittaakseen vaihto-opiskelijat – ”Erittäin suurella todennäköisyydellä korvaava asunto löytyy”

Soihtu tarjoaa korvaavaa asuntoa sitä mukaa, kun saa tiedon marras- ja joulukuun alussa vapautuvien asuntojen määrästä ja kohteista. Muuttaessa asunnon tai huoneen koko sekä vuokra voi muuttua.

Uutiset

27.9.2021

Edustajisto palautti hallituksen esityksen bumerangina takaisin käsittelyyn asunnonvaihtomaksujupakassa — Asukkaita ei kuultu esitystä tehdessä

JYYn hallitus valmisteli asunnonvaihtomaksuista esityksen yhdessä Soihdun kanssa. Asukkaita ei kuultu, vaikka asukasdemokratian parantaminen on kirjattu JYYn toimintasuunnitelmaan.

Uutiset

6.4.2021

Soihtu sanoo kehittävänsä liiketoimintaansa ”ihminen edellä” — asukkaat ihmettelevät, miksei epäkohdille tehdä mitään

JYYn liiketoiminta luo edellytyksiä opiskelijoiden hyvälle arjelle, linjattiin vuonna 2019. Liiketoimintaa on kuitenkin kritisoitu siitä, ettei se tee havaituille epäkohdille mitään.

Uutiset

1.2.2021

Siirry takaisin sivun alkuun