Opiskelija

Inflaatio kiihdyttää opintolainan korkojen kasvua – Muutos koskettaa suurta osaa opiskelijoista, sillä lainanottajia on ennätysmäärä

Ylioppilaskuntien liitto SYL on vaatinut opintolainojen korkokaton tai vastaavan korkosuojan säätämistä suojaamaan opiskelijoita korkoriskeiltä.

Uutiset

21.11.2022

Vastaamon tietomurto säikäytti monet, mutta YTHS vakuuttaa, ettei opiskelijan tarvitse pelätä vuotoja

Psykoterapiakeskus Vastaamoon kohdistunut tietomurto lunnasrahoineen ja kiristyksineen on ikävä muistutus digiajan vaaroista. Tulisiko opiskelijoiden olla huolissaan omien tietojensa turvallisuudesta?

Uutiset

16.11.2020

Puuttuuko tietokone etätöiden tekemiseen? Yliopisto tarjoaa nyt rahaa JYYn avulla koneen ostamiseen

Koronavirus on sulkenut kaikki yliopiston tilat ja pakottanut opiskelijat koko kevääksi etätöihin. Kiinni ovat myös yleiset opiskelutilat yliopistolla. Tämä on muodostunut ongelmaksi osalle opiskelijoista, joilla ei ole omaa tietokonetta opiskeluja varten, eikä varaa sellaista hankkia.

Uutiset

8.4.2020

Vinkkinurkka opiskelujen aloittamiseen

Opiskeluaikaa ei tarvitse pyhittää täysin vain opinnoille. Uusi vaihe elämässä tuo mahdollisuuden kokeilla mitä vain uutta ja Jyväskylä on täynnä mahdollisuuksia.

Mielipiteet

26.8.2019

Köyhän opiskelijan sijoituskoulu

Kauppatieteen opiskelijat opettelevat sijoittamista ainejärjestö Pörssin sijoituskerhossa. Miten se istuu perinteiseen köyhän opiskelijan imagoon, ja pitäisikö meidän muidenkin harkita osakkeita ja rahastoja?

Kampuksella

10.10.2016

Siirry takaisin sivun alkuun