Sonaatti Oy:n toimitusjohtaja Arto Maijalan mukaan vähintään 90 prosenttia kaikesta lihasta ja lihajalosteista on aina kotimaista. Ravintoloissa käytetty broileri on 100 prosenttisesti kotimaista ja lisäksi tuore naudan-, porsaan- ja siipikarjan liha on aina täysin kotimaista.

Saatavuussyistä valtaosa riistatuotteista tuodaan Ruotsista ja Uudesta-Seelannista, josta tuodaan myös lammasta. Samoin alkuperäpohjaisista lihajalosteista monet ovat ulkomailta tuotuja kuten esimerkiksi chorizo tai parmankinkku.

Ilokiven ravintolassa joudutaan myös saatavuussyistä tuomaan lihaa ulkomailta. Jonkin verran käytetään täydennyksenä Saksasta tuotua lihaa ja riistatuotteita tuodaan Sonaatin tapaan Uudesta-Seelannista. Broileri on pääosin suomalaista, mutta satunnaisesti käytetään myös esimerkiksi Liettuasta tuotua broileria.

Ravintolapäällikkö Arja Harjun mukaan arviolta 95 prosenttia lihasta on kuitenkin aina kotimaista.