Etäopiskelu

Miltä näyttää etäopetus Jyväskylän yliopistossa? – Kerro meille

Linkin etäopiskelukyselyyn löydät jutusta.

Uutiset

28.3.2024

Jyväskylän yliopisto lisää lähiopetusta helmikuun alusta alkaen – Koulutuspalvelujohtaja: ”Virus ja tilanteet ovat olleet arvaamattomia, mutta tämä linjaus on tehty vakain ja harkituin mielin”

Yliopisto kannustaa opettajia järjestämään lähiopetusta kaikissa niissä tapauksissa, joissa ryhmäkoko ja oppimistila mahdollistavat turvallisen opetustilanteen. Opettajilla ei ole velvollisuutta järjestää lähiopetukseensa etäosallistumismahdollisuutta.

Uutiset

27.1.2022

Opiskelu on vaikeutunut ja yhä useampi on yksinäinen – Hyvinvointitutkimusten ennakkotulokset kertovat pandemian vaikutuksista

Jyväskylässä tehdyn hyvinvointitutkimuksen mukaan yliopisto-opiskelijoiden hyvinvointi on heikentynyt kaikilta osin pandemian edetessä.
Lisäksi THL on tutkinut opiskelijoiden hyvinvointia valtakunnallisesti.

Uutiset

2.9.2021

”Hetkellisesti voi tuntua, että maailma ei toimi” – Nyt asiantuntijat kertovat, miten pedataan mahdollisuudet mielekkäälle etäopiskelulle.

Rytmitys, sosiaalisuus ja omien tuntemusten tarkkailu: näitä asioita ruotivat aikuiskasvatustieteen projektitutkija Soila Lemmetty, koulutusteknologian opettaja ja tutkija Leena Hiltunen sekä psykologian professori Taru Feldt.

Uutiset

19.5.2020

Noppia verkosta: käteviä kursseja koronakaranteenin keskellä

Jyväskylän yliopisto tiedotti lauantaina 14.3. lopettavansa kaiken kontaktiopetuksen 16.– 22.3. välisellä ajalla. Opiskelijoille lähetetyssä sähköpostiviestissä kerrotaan myös, että kaikki yhteiset opiskelutilat ja tietokoneluokat suljetaan välittömästi.

Uutiset

17.3.2020

Videoluennot yleistyvät vauhdilla – Tuovat joustavuutta opiskeluun ja opettamiseen, mutta vuorovaikutus jää uupumaan

Videoluennot ovat vakiinnuttaneet asemansa yliopisto-opetuksessa, ja opiskelu sujuu nykyään vaikka kotisohvalta käsin. Videoiden etäkatselussa on kuitenkin omat hyvät ja huonot puolensa.

Uutiset

23.4.2018

Siirry takaisin sivun alkuun