JYVÄSKYLÄN YLIOPPILASLEHTI selvittää opiskelijoiden kokemuksia etäopiskelusta Jyväskylän yliopistossa. Osallistu selvitykseen vastaamalla kyselyyn.

Kyselyssä selvitetään kandidaatti- ja maisterivaiheen opiskelijoiden näkemyksiä Jyväskylän yliopiston etäopiskelukäytänteistä ja niiden vaikutuksesta opiskeluun.

Vastaamaan pääset tästä.

Kyselyyn voi vastata ainoastaan Jyväskylän yliopiston sähköpostitunnuksilla. Kyselyyn vastaamalla hyväksyt sen, että Jylkkäri kerää tiedon sähköpostiosoitteestasi. Näin voimme varmistua siitä, että kyselyyn vastanneet henkilöt ovat todellisia. 

Jylkkäri ei julkaise vastanneiden nimiä ilman lupaa. 

Kyselyyn annettuja avoimia vastauksia saatetaan siteerata ja kertoa joitakin taustatietoja, kuitenkin siten, että vastaajan nimi ei jutusta käy ilmi. Kyselyn vastauksiin on pääsy ainoastaan Jyväskylän ylioppilaslehden toimituksella. Mikäli haluat kommentoida aihetta omalla nimelläsi, myös siihen tarjotaan kyselyn loppupuolella mahdollisuus. Etsimme kyselyn yhteydessä siis myös haastateltavia.

Tässä kyselyssä vaihtoehtoina olevat tutkinto-ohjelmat on koostettu Jyväskylän yliopiston viime vuosien yhteishakutuloksista. Mikäli et löytänyt omia opintojasi vastaavaa tutkintoa, olemme varanneet jokaisen tiedekunnan kohdalle myös vaihtoehdon ”muu”. Sen valitsemalla voit kuvailla opintojasi omin sanoin.

Voit myös täydentää halutessasi taustatietojasi avoimissa vastauksissa, mikäli esimerkiksi koet, että ilmoittamasi tutkinto-ohjelma pitää osin paikkansa, mutta antaa vajaan kuvan.

Kyselyyn voi vastata ainoastaan yhden kerran.

Mikäli heräsi kysyttävää, ota yhteys Jylkkärin päätoimittaja Henri Häkkiseen henri.hakkinen@jylkkari.fi.