Ennen ku siunasin J-townia ilmaantumalla paikalle, olin semmoses kermaperse-kastissa Stadin asuinalueissa ja aina sai kuulla kitinää. Sit muutin tänne Suomen Ateenaan ja tajusin et eihä pystymetsässä snaijata mitää tommosesta. Heti leimattii hesanpelleks, samaan kastiin Espoon ja Vantaan kaa.

Pakko sanoo et skidi kulttuuri- ja identiteettikriisi. Sit ku palas käymää kulmilla nii oonki heinäkenkä landespede ku alko vokaalit ja pinna pitenee. No ei siin midist kai sit.
00100, Etu-Töölö, Framre Tölö on Kampin kupeessa ja aika mukava mesta. Temppeliaukion kirkko, Kauppakorkeakoulut ja Hietsu pitää huolta et jengii on ku pipoo. Kuudenneksi kallein neliöhinta stadissa, hyvät palvelut ja kulkuyhteydet, spora kulkee ja dallaa pystyy minne vaa jos silt tuntuu. Aika rauhassa saa kulkee kulmilla, ei tuu jengi turhaa fronttaa.

Vuosien saatos pari bilikkaa ja minigolf-rata poltettu, ja fudiskentällä anarkistit ja kansallismieliset ottanu erää.

Jotta vihaajat ei rupee kelaa et oisin pehmee ja pumpulis kasvanu, täs pari faktaa. Skidinä kävin pelaa deekujen kaa säbää aina sunnuntaisi ku paikallisen kapakan pitäjä toi kantikset vähä urheilee ennen ku päästi ne ryystää bissee ja palautuu.

Osa niistä pääty sit aina viereen yömajaan koisaa tai sit putkaa ku ne yritti syyhkii valdosta juoksukaljoja. Pari kertaa kassa otti niit tukasta kii et pysyis pelon ilmapiiri yllä.
Vuosien saatos pari bilikkaa ja minigolf-rata poltettu, ja fudiskentällä anarkistit ja kansallismieliset ottanu erää. Sporas kulkee spurgui ja nistei Kurvi – Tölö – Ruohis välii, eli takapenkki voi olla vähä kuumottava kokemus.

Kyl chilli villin voittaa, on näis maakuntahommissa kieltämättä puolensa. Stadi tulee aina olee rakas paikka, mut turhaa hulinaa ei kyl usein tuu ikävä. En gång alltid.