Räppiä Kuokkalasta

Bege: Soolo Mixtape vol. 1

Kuokkalalaisesta Area 52 -yhtyeestä sekä vapaatyylittelytaidoistaan tunnettu jyväskyläläisräppäri Bege julkaisi ensimmäisen sooloalbuminsa Soolo mixtape vol. 1 loppuvuodesta. Ennen tätä Bege on julkaissut musiikkia A52-viisikon lisäksi yhdessä Jona-nimisen räppärin kanssa.

Levyllä sukelletaan jälleen kerran reilun parikymppisen miehen mielenmaisemaan. Eli paljoa uutta ei räppitaivaan alle ole tämän julkaisun myötä syytä odottaa. Rehtiveen vierailu muuten toimivalla skeittaamisesta kertovalla Sk8-kappaleella on pettymys, mutta Aika-kappale paikkaa puolestaan hyvin. Muista vierailijoista erityisesti Haamu & Rölli ovat kovassa iskussa. Kappaleet Sauna sekä koripalloaiheinen biisi Släm ovat levyn aatelia.

 

Lue lisää:

Urbaanilegendoja Jyväskylästä (8.10.2015)

Hauskuuttaja (5.3.2015)

Elämäntyönä tanssiminen (12.3.2013)

Gettomasa pakenee arkea riimeihin (28.1.2013)