Pörssi

Eri ainejärjestön jäsenille naureskelua on pidetty hyväksyttävä ”vitsailuna”, mutta nyt ilkeisiin puheisiin ja tekoihin halutaan puuttua ylioppilaskunnassa

Vaikka ikävät puheet ja teot ovat kohdistuneet etenkin ainejärjestö Pörssin jäseniin, samanlaisia asenteita on myös muiden ainejärjestöjen jäseniä kohtaan, sanoo ylioppilaskunnan puheenjohtaja.

Uutiset

13.8.2023

Massikeisariksi valtion tuella: onko opintolainan sijoittaminen maailman kahdeksas ihme?

Kun talousgurut jankkaavat mantraa: “Sijoita opintolaina, sijoita opintolaina, sijoita opintolaina”, opiskelija saattaa hämmentyä. Miksi, miten ja milloin välkkyvät mielessä loisteputkilamppujen lailla.

Uutiset

2.11.2020

Koronan tuulet pitivät PörSail-purjehduskerhon ankkurin laskettuna koko kauden

Pörssi ry:n jäsenet ovat toteuttaneet pitkäaikaisen haaveensa ja perustaneet purjehduskerhon sisämaahan. Tulevaisuudessa myös muiden ainejärjestöjen opiskelijat ovat toivon mukaan tervetulleita.

Uutiset

28.9.2020

Pörssin palkittu koposektori laittaa kurssit kuntoon keskustelemalla – ”Henkilökunta oikeasti reagoi opiskelijoiden toiveisiin”

Kun ainejärjestö kehittää opetusta yhteistyössä yliopiston henkilökunnan kanssa, tulee hyvää jälkeä. Pörssin korkeakoulupoliittinen toiminta palkittiin kunniamaininnalla.

Uutiset

26.11.2018

Köyhän opiskelijan sijoituskoulu

Kauppatieteen opiskelijat opettelevat sijoittamista ainejärjestö Pörssin sijoituskerhossa. Miten se istuu perinteiseen köyhän opiskelijan imagoon, ja pitäisikö meidän muidenkin harkita osakkeita ja rahastoja?

Kampuksella

10.10.2016

Siirry takaisin sivun alkuun