JYROCKIN ensimmäiset esiintyjät on julkaistu. Joukossa on paitsi tuoreita, nousevia tekijöitä, myös pitkän musiikkiuran tehneitä esiintyjiä.

Huhtikuun 2022 alussa Jyväskylän ylioppilastalo Ilokiven lavalle nousevat suomalaisen rapin uutta polvea edustava Yeboyah, runoelmapopia edustava Lyyti, rnb-vaikutteinen Louie Blue ja outsider-popia esittävä Nelma U.

Muita julkaistuja esiintyjiä ovat vuonna 2020 lopettaneen Pimeys-yhtyeen laulaja-kitaristi ja maaliskuussa toisen sooloalbuminsa julkaiseva Pekka Nisu, hardcore punk -yhtye Kohti Tuhoa, syksyllä 2021 kolmannen albuminsa julkaissut indiepop-yhtye Pasa, ja lofi-poppia edustava Ty Roxy. Lisäksi festivaaleilla esiintyvät Nelli Milan, Luukas Oja ja Einari Stylman.

Festivaalin ohjelmisto täydentyy maaliskuun aikana. Festivaaliliput tulivat myyntiin torstaina 10. helmikuuta.

Vaihtoehtomusiikkiin ja uusiin tulokkaisiin keskittyvä Jyrock on Suomen pitkäikäisin sisäfestivaali. Se järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 1985.

Tänä vuonna Jyrock järjestetään 8.–9. huhtikuuta 2022.

 

Lue myös: Jyrock perustettiin reilu 30 vuotta sitten, koska ”maassa ei ollut missään tän tyylistä tapahtumaa” – Tänä vuonna lokakuussa järjestetty Suomen pitkäikäisin sisäfestivaali veti Ilokiveen jälleen satoja ihmisiä: Katso kuvakooste festivaaliviikonlopulta (18.10.2021)