Tee elämäsi paras päätös ja hae Jylkkärin sivariksi vuodelle 2021!

60-vuotias Jylkkäri on sydämeltään nuori boomeri, joka vahtii väsymättä opiskelijoiden etuja ja heitä kiinnostavia asioita. Lehden sisältö vaihtelee tutkintosäännön noudattamisesta huumeiden ostamiseen ja esteettömyyskysymyksistä ylioppilaskylän vuotaviin vessanpönttöihin. Tarjoamme sivarille mahdollisuuden saada villejä työnäytteitä, todellista tekemisen vapautta hulluimmillekin ideoille ja hauskaa seuraa vapaamielisessä ja huumorintajuisessa työyhteisössä.

Sivarin työtehtäviin kuuluu mm.

  • Valokuvaus ja kuvanmuokkaus
  • Lehden taitto
  • Nettisivujen ja somekanavien päivittäminen
  • Videoiden kuvaus ja editointi

Eduksesi lasketaan Adoben ohjelmistojen (Indesign, Photoshop, Premiere) sekä yliopistomaailman tuntemus. Työtehtäviä on mahdollista räätälöidä sivarin osaamisen ja mielenkiinnon mukaan.

Mikäli sinä haluat Jylkkärin seuraavaksi sivariksi, toimita hakemuksesi osoitteeseen paatoimittaja@jylkkari.fi 1.2.2021 klo 23.59 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä, ja toivomme, että pystyt aloittamaan mahdollisimman pian.

Lisätiedot: Päätoimittaja Tuukka Tervonen, 045 137 1957 tai paatoimittaja@jylkkari.fi