Jyväskylän ylioppilaslehti etsii siviilipalvelusmiestä maaliskuusta alkaen.

Me Jylkkärissä elämme jo ensi kevättä. Työskenteletkö juuri sinä silloin lehtemme toimituksessa? Jylkkärin sivarin tehtäviin on perinteisesti kuulunut valokuvaaminen. Entä osaatko taittaa? Piirtää? Kirjoittaa? Näitä kaikkia voi Jylkkärin sivari myös tehdä, vahvuuksistaan ja kiinnostuksestaan riippuen.

Tarjoamme rennon työporukan, kiinnostavan näköalapaikan yliopiston elämään ja hyvät mahdollisuudet kehittää itseään kuvaajana, taittajana tai toimittajana. Työaikamme ovat joustavat eivätkä sisällä joulunpyhiä tai muita ikävyyksiä.

Toivomme sinulta luovuutta ja ideointikykyä sekä ennen kaikkea reipasta asennetta. Nykyinen sivarimme kotiutuu 14.3. ja toivomme, että pystyisit aloittamaan mahdollisimman pian sen jälkeen. Tarvittaessa palveluksen alkamisajankohdasta voidaan joustaa. Kesällä lehden lomaillessa sivari työskentelee lyhyen ajan myös JYYn asukas- ja taloustoimistossa.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen paatoimittaja@jylkkari.fi. Käsittelemme saapuneet hakemukset ja valitsemme sivarin sopivan löydyttyä. Liitä mukaan muutama näyte osaamisestasi tai linkki netissä sijaitseviin näytteisiin / portfolioon.

Päivitys: Tämänkertainen haku on päättynyt.