Inttiin vai? Höpsis! Entä jos olisit yksi toimituksemme kolmesta muskettisoturista, Jylkkärin uusi Sivari?

Me Jylkkärissä elämme jo ensi syksyä. Työskenteletkö juuri sinä silloin lehtemme toimituksessa?

Jylkkärin sivarin tehtäviin on perinteisesti kuulunut valokuvaaminen. Entä osaatko taittaa? Piirtää? Kirjoittaa? Näitä kaikkia voi Jylkkärin sivarimyös tehdä, vahvuuksistaan ja kiinnostuksestaan riippuen.

Tarjoamme rennon työporukan, kiinnostavan näköalapaikan yliopiston elämään ja hyvät mahdollisuudet kehittää itseään kuvaajana, taittajana tai toimittajana. Työaikamme ovat joustavat eivätkä sisällä joulunpyhiä tai muita ikävyyksiä.

Toivomme sinulta luovuutta ja ideointikykyä sekä ennen kaikkea reipasta asennetta.

Sivarin palvelus alkaa heinäkuun 2014 aikana. Tarvittaessa palveluksen alkamisajankohdasta voidaan hieman joustaa. Kesällä lehden lomaillessa sivari työskentelee lyhyen ajan myös JYYn asukas- ja taloustoimistossa.

Lähetä hakemuksesi helmikuun loppuun mennessä osoitteeseen paatoimittaja@jylkkari.fi. Liitä mukaan muutama näyte osaamisestasi tai linkki netissä sijaitseviin näytteisiin / portfolioon.