Ei hakutuloksia.

Teksti ja kuva Niko Karvanen

Ilokiven lounasravintolaan itsepalvelukassa – Kahden kuukauden kokeilulla haetaan sujuvuutta

Laitteen toimittaneen Protacon Oy:n Kari Ojala esittelee itsepalvelukassan toimintaa.

Uusi laite ei tunnista opiskelijakorttia, joten alennuksen saamiseksi kortti pitää edelleen esittää työntekijälle kassalla.

Lounasravintola Ilokivi ottaa käyttöön uuden itsepalvelukassan. Uudella maksupisteellä voi valita näytöltä haluamansa tuotteen ja maksaa sen kortilla. Laite tulostaa asiakkaalle kuitin ja lounaslipun, joka ojennetaan työntekijälle kassalla.

Opiskelijahintaisen lounaan ostajien tulee edelleen esittää opiskelijakortti linjaston lopussa, sillä uusi laite ei osaa tunnistaa opiskelijaa kortin perusteella.

Ilokiven ravintolapäällikön Kati Lemiläisen mukaan kyseessä on kahden kuukauden kokeilu, jonka aikana tarkastellaan, tuoko laite sujuvuutta asiointiin.

”Katsotaan, miten kokeilu onnistuu. Jos tähän saadaan sopiva rutiini, niin se avaa paljon uusia mahdollisuuksia toimintaan”, Lemiläinen kertoo.

Kokeilussa on mukana jyväskyläläinen Protacon Oy, jonka laitteita on aiemmin käytetty messutapahtumissa lippujen myynnissä.

”On kiinnostavaa päästä näkemään käytännössä, miten tämä toimii lounasravintolassa”, kertoo Protaconin digitalisaatio- ja palveluliiketoimintajohtaja Kari Ojala.

Laitteella oli monia innokkaita käyttäjiä jo ennen virallista käyttöönottoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *