”Ehdottomasti. Olen katsonut dokumenttielokuvia, joissa kerrotaan, että hyönteisissä on paljon proteiinia. Ihmiset ovat selviytyneet syömällä niitä. Uskoisin, että kampuksella se olisi kunnolla valmistettu. En ole koskaan maistanut hyönteisruokaa. Jos pitäisin siitä, voisin syödä jatkossakin.” Joel Vincent Roy, Kasvatustiede
”Ehdottomasti ainakin maistaisin. En tiedä, tulisiko sitä kuinka usein valittua, riippuu täysin sen mausta. Hyönteisruoassa kiehtoo sen eksoottisuus, erilaisuus ja ekologisuus. Ajatus kokonaisen hyönteisen syömisestä ällöttää, mutta jauhettuna leipään en usko, että edes huomaisin syöväni hyönteistä.” Karoliina Sällilä, Taloustiede
”En missään nimessä! Hyönteiset ällöttävät minua. Ehkä olen puolueellinen italialaisen ruokakulttuurin edustaja, mutta ei, me emme syö niitä. Yleensä hyönteiset liittyvät johonkin, mikä on likaista, joten en missään nimessä söisi niitä.”
Paola Pagano, Soveltava kielitiede