”Ehdottomasti. Olen katsonut dokumenttielokuvia, joissa kerrotaan, että hyönteisissä on paljon proteiinia. Ihmiset ovat selviytyneet syömällä niitä. Uskoisin, että kampuksella se olisi kunnolla valmistettu. En ole koskaan maistanut hyönteisruokaa. Jos pitäisin siitä, voisin syödä jatkossakin.” Joel Vincent Roy, Kasvatustiede”Ehdottomasti ainakin maistaisin. En tiedä, tulisiko sitä kuinka usein valittua, riippuu täysin sen mausta. Hyönteisruoassa kiehtoo sen eksoottisuus, erilaisuus ja ekologisuus. Ajatus kokonaisen hyönteisen syömisestä ällöttää, mutta jauhettuna leipään en usko, että edes huomaisin syöväni hyönteistä.” Karoliina Sällilä, Taloustiede”En missään nimessä! Hyönteiset ällöttävät minua. Ehkä olen puolueellinen italialaisen ruokakulttuurin edustaja, mutta ei, me emme syö niitä. Yleensä hyönteiset liittyvät johonkin, mikä on likaista, joten en missään nimessä söisi niitä.” Paola Pagano, Soveltava kielitiede
Hyönteisruoka-aloitteesta käytiin edustajiston kokouksessa vilkas keskustelu, jossa pohdittiin lähinnä lihansyöjien oikeutta saada liharuokaa, joka ei ole tehty hyönteisistä.
Gallupin ensimmäinen virke kertoo jo kaiken oleellisen kirjasta: kyseessä on avioerokertomus. Kaisa ja Ari kohtaavat kunnallisvaalien alla, kun Ari haastattelee kokoomuslaista Kaisaa ylioppilaslehteen. Lehden esikuva voisi olla Jylkkäri, sen verran viitteitä kirjassa on Jyväskylään. Vanhatalo on valmistunut kirjoittamisen maisterinohjelmasta Jyväskylästä. Tarina onkin kirjoitettu taitavasti, mutta kerronta on laimeaa ja henkilöhahmot jäävät kaukaisiksi. Romaanissa vuorottelee kaksi […]
Sekä Ilokiven uusi ravintolapäällikkö Kati Lemiläinen että Semman uusi keittiöpäällikkö Jari Kovanen siirtyivät opiskelijaravintolaan á la carten maailmasta. Molemmilla on kova halu kehittää opiskelijaruokailua niin, että lounas olisi opiskelijan päivän paras hetki.