Paluulevy rullaa sukat makkaralle

Noitalinna huraa!: Roskaprinssi (Svart Records)

Noitalinna huraa! -yhtyeen vaikutus PMMP:n läpimurtoon oli kiistaton. Vuoden 2005 myydyimmällä suomalaisella albumilla Kovemmat kädet oli mukana pieni, mutta lähes jokaisen tuntema muistutus Hannu Sepposen ja Sari Peltoniemen lahjakkuudesta.

12 vuotta myöhemmin uutinen Sepposen ja Peltoniemen yhtyeen paluusta rullaa fanien sukat makkaralle. Vaikka yhtye on kieltäytynyt keikkailusta, neljän kappaleen pienoisalbumi on häkellyttävän autenttinen tuulahdus 80- ja 90-lukujen taitteesta erityistä estetiikkaa myöten ja sopisi lähes kaikille alakulttuurin alttareille, joita kuvitella saattaa.

Kirjailijanakin tunnettu Peltoniemi vaalii melankoliaa värikkäin sanankääntein. Erityisesti Syksyn sirkus -kappaleen kotiseutumetaforat saavat sydämen sykkimään samaan tahtiin Litku Klemetin Kainuu-kaihon kanssa.