Showmiehen hittikimara

Robbie Williams: The Heavy Entertainment Show (Columbia records)

The Heavy Entertainment Show on brittipoppari Robbie Williamsin 11. sooloalbumi. Heti levyn nimeä kantavalla avausraidalla Williams iskee kaikki paukut esiin. On torvisektiota, mahtailevat sanoitukset ja 1970-supersankaritunnariin sopivaa taustalaulua. Laulun lopussa kuullaan jopa hu ha -huudahduksia kuin Frederikin Tsingis Khanissa.

Robbie Williams on suuren luokan showmies, ja uudella levyllään hän ottaa kaiken irti roolistaan. Tuloksena on räiskyvä ja sopivan pöhkö albumi, jota ei voi syyttää liiasta jarruttelusta. Välillä Williams ripottelee sekaan sopivan tunteikkaita pophelmiä.

Williamsin hullumpi ja hellempi puoli pelaavat saumattomasti yhteen kappaleessa, joka on osoitettu laulajan taaperoikäiselle pojalle. Kuten herkkään aiheeseen sopii, on kappaleen nimi Motherfucker.