Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta hakee Jyväskylän ylioppilaslehteen uutta päätoimittajaa 17.8.2015 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Päätoimittaja vastaa lehden toimituksellisesta sisällöstä ja teknisestä toteutuksesta sekä toimii toimitussihteerinä ja toimituksen esimiehenä. Tehtävä vaatii kykyä tehdä itsenäisiä toimituksellisia päätöksiä. Tehtävän menestyksekkään hoidon edellytyksenä on yliopistoyhteisön ja ylioppilaskunnan tuntemus. Taittokokemus katsotaan hakijan eduksi.

Päätoimittajalta edellytetään:

 • kokemusta lehtityöstä
 • erinomaista suomen kielen taitoa
 • korkeakouluopintoja

Jyväskylän ylioppilaslehti on vuodesta 1960 julkaistu tabloid-kokoinen lehti, joka ilmestyy 11-12 kertaa vuodessa lukukausien aikana. Lehden normaalipainos on 6 000 kappaletta. Lisäksi lehdellä on omat jylkkari.fi-osoitteessa toimivat verkkosivut. Toimitus on kolmihenkinen: päätoimittaja, taittava toimittaja ja yleensä visuaalisuudesta vastaava siviilipalvelusmies.

Haettava toimi on sopimuspalkkainen. Lehti ei ilmesty kesällä, joten lehden työntekijät joudutaan lomauttamaan kesäaikana kahdeksi kuukaudeksi. Työsuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Toimita hakemuksesi työnäytteineen ja palkkatoiveineen ensisijaisesti sähköpostilla pdf-muotoisena liitteenä tiistaihin 28.4.2015 klo 9:00 mennessä osoitettuna JYYn edustajistolle. Voit toimittaa hakemuksesi myös kirjallisena JYYn keskustoimistoon. Sähköpostin otsikkokenttään tai kuoreen merkintä ”päätoimittajan haku”. Hakemukset kuitataan vastaanotetuiksi. Hakemuksia liitteineen ei palauteta.

Ennakkohaastattelut suoritetaan 11.-12.5.2015. Valinnan tekee JYYn edustajisto kokouksessaan 13.5.2015. Edustajiston kokouksessa hakijat haastateltaneen lyhyesti uudelleen.

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta JYY on noin 12 000 jäsenen edunvalvonta- ja palvelujärjestö. Toimimme jäsentemme edunvalvonta- ja palveluorganisaationa.

Hakemukset:

 • Sähköpostitse: paasihteeri (a) jyy.fi
 • Postitse: JYY, Keskussairaalantie 2, 40600 Jyväskylä

Lisätietoja:

 • Nykyinen päätoimittaja Minna Tiainen
  045 137 1957
  paatoimittaja (a) jyy.fi
 • Ylioppilaskunnan pääsihteeri Minna Oinas
  045 138 6816
  paasihteeri (a) jyy.fi