Klikkaa kuva isommaksi

Älä masennu – ota kuva!

Jyväskylän Ylioppilaslehti järjestää valokuvauskilpailun, jonka teemana on ”Opiskelumotivaation lähde”. Kuka tai mikä potkii sinut aamuluennolle, miten selviät pänttäysurakasta tai mikä auttoi gradun valmiiksi?

Kilpailuun osallistutaan digitaalisella valokuvalla. Valokuvat on toimitettava 7. tammikuuta 2011 mennessä sähköpostilla osoitteeseen valokuvauskilpailu@jyy.fi. Kuvan mukaan tulee liittää kuvaajan nimi ja yhteystiedot.

Kuvaajalla täytyy olla lähettämäänsä valokuvaan täydet oikeudet. Kilpailun järjestäjällä on oikeus julkaista kilpailuun osallistuneita kuvia ilman erillistä korvausta kertajulkaisuna sekä Jyväskylän Ylioppilaslehdessä että lehden verkkosivustolla. Kilpailuun osallistuvien kuvien tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla.

Voittajan valitsee kilpailun järjestäjistä koostuva raati. Voittaja julkistetaan Jylkkärin numerossa 1/2011 ja lisäksi hänelle ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti. Paras kuva palkitaan Kampus Data sadan euron lahjakortilla.

Lisätiedot: valokuvauskilpailu@jyy.fi