Nyt on se Suuri Päivä! JYYn edustajiston 41 paikkaa tulevaksi kahdeksi vuodeksi jaetaan tänä iltana – paitsi siis ne parikymmentä, joihin haalitaan varajäseniä kesken kausien vaaleilla valittavien edaattorien häipyvän kuka ties minnekin.

Koska kaikki tiedämme komeista mainoskampanjoista, että veikkaamalla suomalainen voittaa aina, niin onhan sitä sitten veikattava erilaisia asioita. Kuten nyt vaikka JYYn edarivaalien tulosta.

Ohessa on siis veikkaus siitä, miten 41 edaattorin paikkaa jakautuvat ryhmittäin. Arvio perustuu ehdokasmääriin, aiempien vaalien tuloksiin, uskomuksiin erilaisten äänestäjäryhmien aktiivisuudesta ja tuntumaan siitä, millainen on yleinen ilmapiiri kampuksella.

Jokainen saa vetää siitä herneen nenäänsä, jos haluaa, ja haukkua arvion lyttyyn tuolla kommenteissa. Varsinkin vaalikrapulasta toipuessa huomisaamuna on varmasti itse kunkin kiva kirjoittaa, miten väärässä veikkaus olikaan. Mikäs sen parempaa!

Täytyy myös muistaa, että vaalitulokseen voi vaikuttaa vielä tänään, aina kello 20 asti.

Pörssi & Dumppi 8 paikkaa

Grönioni 8 paikkaa

Demariopiskelijat 7 paikkaa

Kokoomusopiskelijat 6 paikkaa

JYVIVA 5 paikkaa

Keskustaopiskelijat 2 paikkaa

PresSure 2 paikkaa

Kristilliset Opiskelijat 2 paikkaa

Poikkitieteilijät 1 paikka