Ylittiväthän edarivaalit valtakunnan uutiskynnyksen! JYYn poliittinen peli pääsi kertaheitolla julkisuuden tapetille, kun yksi ylioppilaskunnan hallituksen ja kaksi edustajiston jäsentä valittivat keskusvaalilautakunnalle Keskustaopiskelijoiden nettisivuista, jotka ovat yliopiston palvelimella – se kun on vastoin vaalilautakunnan määrittämiä pelisääntöjä.

Ensimmäisenä asiasta kertoi Keskisuomalainen, jonka uutista lainasivat MTV3 sekä kokoomuslainen verkkomedia Verkkouutiset. Sivut Keskustaopiskelijat olivat siirtäneet jo aikaa sitten: yliopiston palvelimella sijaitsevassa ”vanhassa osoitteessa” ilmoitetaan sivujen löytyvän uudesta paikkaa.

Pahat kielet kertovat, että kilpakumppanit olisivat juorunneet ”laittomasta” palvelimesta, koska keskustalaisen Michaël Vanamon johtaman keskusvaalilautakunnan ohjeet ovat olleet niin tiukkoja. Tämä on kismittänyt kilpakumppaneita, jotka nyt tällä iskisivät kepulaisiin juuri tiukkojen ohjeiden verukkeella.

Jäämme jännityksellä odottamaan, mitä tästä Keskustaopiskelijoiden ”vaalivilpistä” seuraa, ja miten valtakunnan media seuraa jatkossa JYYn ”vilppivaaleja”!