Ei hakutuloksia.

Kaukana konsensuksesta

Onko tämä nyt sitten edarivaalien lokakampanjan alku vai vittuilua muuten vaan? Vihreiden eli Grönionin edaattori ja ylioppilaskunnan kulttuurivaliokunnan puheenjohtaja Tero Uuttana haukkui blogissaan taloustieteilijöiden ja kokoomuslaisten hyppyritukat pystyyn, ja aiheutti kommenttien vyöryn (tätä kirjoittaessa 67).

Tästä suivaantuneena taloustieteilijät perustivat  Facebook-ryhmän, jossa vannotaan vetyperoksidiblondien ja Giggling Marlinin tanssilattian nimeen. Ryhmään ovat liittyneet mm. kokoomusedaattori Hennariikka Andersson ja Pörssin puheenjohtaja Aarne Töllinen, ja kommenteissa on haukuttu esimerkiksi yökerho Freetimen musiikki.

Odotamme jo seuraavaa edaattorien virtuaalihyökkäystä. Kenen kantaklubin dj onkaan paras?!

  1. Tero Uuttana

    Tällei todella myöhäisenä jälkikommenttina tänne voisin vielä sanoa, että tekstiä ei ole tarkoitettu otettavaksi kauhean vakavissaan. Joten jos joku vielä tätä kautta tuonne löytää, niin teksti on kirjoitettu pilke silmäkulmassa, kieli poskessa ja niin pois päin, mutta herätti hämmentävän paljon hälyä, mutta myös monet hyvät naurut lukijoissa. Viihdytys sen tarkoitus olikin.

    -Tero

    Ilmoita asiattomasta kommentista

Kommentointi suljettu.