Valtteri Parikka

Jokainen valmistuu tavallaan — Gradun pituus voi olla 7 tai 730 sivua

Mikael Puurtisen gradussa on 12 sivua. Tuula Laamasen gradun lähdeluettelo oli jo yksinään pidempi. Jylkkäri kävi läpi lähes 40 000 maisterintutkielman tietokannan, josta paljastui, että opinnot voi viimeistellä erittäin monella tyylillä.

Uutiset

3.5.2021

Mauri Pekkarinen jättää eduskunnan 40 vuoden jälkeen – Jylkkäri vei 71-vuotiaan ”eduskunnan terrierin” pakopelihuoneeseen

Yksi Suomen kautta aikain legendaarisimmista poliitikoista on pakenemassa eduskunnasta 40 vuoden uran jälkeen. Siksi toteutimme Mauri Pekkarisen jäähyväishaastattelun pakopelihuoneessa.

Ihmiset

1.4.2019

”Meitä yhdistää halu hämmentää”, totesi Arttu Seppänen – Sitten 49 vuotta vanhempi M.A. Numminen päätti tilata Vakiopaineen kulmapöytään ratikkalipun ruotsiksi

Jylkkärin toimittaja tapasi ARTMAN-taidekollektiivin jäsenet päivää ennen heidän Vakiopaineen-keikkaansa. Miehet ovat kasvaneet aivan eri aikakausilla, mutta heillä on silti paljon yhteistä.

Kulttuuri

26.11.2018

Rajat kiinni ja Suomi takaisin – Luokanopettaja Laura Huhtasaaresta tuli tasavallan kiistellyin presidenttiehdokas

Perussuomalaisten presidenttiehdokas Laura Huhtasaari valmistui luokanopettajaksi Jyväskylän yliopistosta vuonna 2004. Nyt hän pyrkii Suomen tasavallan presidentiksi iskulauseenaan ”Suomi takaisin”. Mutta uskooko hän itsekään voittoonsa?

Ihmiset

10.1.2018

Siirry takaisin sivun alkuun