Alberto Politi

Mitä sitten, jos yhdys sanat eivät suju? Janne Siltainsuu löysi oman tavan oppia lukivaikeudesta huolimatta, ja nyt hänellä on kolme korkeakoulututkintoa

Lukihäiriöinen Janne Siltainsuu joutui vaihtamaan kirjat Youtube-videoihin ennen kuin koulunkäynti alkoi luonnistua. Yliopistopaikka hänen piti hakea hallinto-oikeudesta.

Uutiset

2.11.2020

Laiva on lastattu opiskelijoilla, jotka eivät järjestyssäännöistä juuri välitä

Opiskelijaristeilyllä pidetään hauskaa alkoholin voimalla. Joskus suurin alkoholinkäytön sivuvaikutusten kärsijä löytyy viereisestä hytistä. Tanssilattialta sen sijaan saattaa löytää seuran sijasta perunan.

Uutiset

25.2.2019

Kaksi tutkintoa yhdellä gradulla – Harvinaisten kaksoisgradujen käytännöistä ei ole yhtenäisiä linjauksia

Kaksoisgradun kautta opiskelija voi yhdistää kahden eri tieteenalan maisterintutkinnot. Kaksoisgradujen tekeminen on kuitenkin harvinaista, ja tiedekuntien yhteiset linjaukset vähäisiä.

Uutiset

26.11.2018

Toimittajan kädet tärisivät, kun hän meni puhumaan tuntemattomille – Miksi vieraille puhuminen on niin vaikeaa?

Moni viettää aikansa mieluiten tutussa kaveriporukassa. Toimittaja päätti rikkoa normeja ja hakeutui ventovieraiden seuraan kirjastossa, ruokalassa ja luennolla.

Kampuksella

26.3.2018

Tenttikirjaa mä metsästän

Suurilla kursseilla tenttikirjasta joutuu usein taistelemaan. Jylkkäri listasi kolme keinoa, joilla kaivattu opus voi löytyä myyntihintaa tai myöhästymismaksuja maksamatta.

Helpotus

13.11.2017

Siirry takaisin sivun alkuun