Alkoholi

Kommentti: Solo drinkingista ei puhuta tarpeeksi, vaikka kannattaisi

Yksin kotona juodessa on helpompi säädellä alkoholinkäyttöään. Tai jos menee överiksi, ei nolaa itseään julkisesti, kirjoittaa Tatu Helle.

Mielipiteet

11.4.2023

Laiva on lastattu opiskelijoilla, jotka eivät järjestyssäännöistä juuri välitä

Opiskelijaristeilyllä pidetään hauskaa alkoholin voimalla. Joskus suurin alkoholinkäytön sivuvaikutusten kärsijä löytyy viereisestä hytistä. Tanssilattialta sen sijaan saattaa löytää seuran sijasta perunan.

Uutiset

25.2.2019

”Meitä yhdistää halu hämmentää”, totesi Arttu Seppänen – Sitten 49 vuotta vanhempi M.A. Numminen päätti tilata Vakiopaineen kulmapöytään ratikkalipun ruotsiksi

Jylkkärin toimittaja tapasi ARTMAN-taidekollektiivin jäsenet päivää ennen heidän Vakiopaineen-keikkaansa. Miehet ovat kasvaneet aivan eri aikakausilla, mutta heillä on silti paljon yhteistä.

Kulttuuri

26.11.2018

Sitseillä huudetaan ruotsia, lauletaan hävyttömyyksiä ja pyydetään lupaa käydä vessassa – Akateemisen laulujuhlan suosio on ja pysyy

Akateemiset pöytäjuhlat eivät ole mitkään tavalliset illanistujaiset. Hassujen pukujen ja outojen sääntöjen ryydittämät iltamat ovat olleet osa yliopistojen arkea jo sata vuotta, mutta perinteistä pidetään tiukasti kiinni.

Uutiset

26.3.2018

Suomalaiset juovat kolmessa vuorossa – Kiersimme baareja aamusta yöhön

Alkoholi on yhtäältä niin ihana aine, mutta toisaalta aiheuttaa paljon ongelmia. Jylkkärin toimittaja kiersi eräänä torstaina aamusta aamuyöhön jyväskyläläisiä baareja ja tutustui suomalaiseen alkoholikulttuuriin.

Ilmiöt

25.4.2017

Siirry takaisin sivun alkuun