Lyhyt vakuuttelu viiden twiitin mitassa:

1)      Opit uusia, työelämässäkin tarvittavia taitoja. Näistä muutamia ovat vaikuttava puhuminen, neuvottelutaito ja johtaminen (niin itsensä, ihmisten kuin kokoustenkin). Lisäksi voi syventyä vaikkapa opetuksen kehittämiseen, tapahtumien tuottamiseen tai esimerkiksi JYYn tekemään liiketoimintaan.

2)      Kuten ainejärjestöissä tai rakkaissa harrastuksissa, myös JYYssä voi saada kavereita ja ystäviä opintojen ajaksi – tai pidemmälle! Täällä jos jossain tutustuu poikkitieteellisesti erilaisiin ihmisiin, joista löytää myös hengenheimolaisia.

3)      Tutkitusti verkostot edistävät työllistymistä, ja opiskelijaliike on tulevaisuuden tekijöitä puolillaan. Ylioppilasliikkeessä toimineet ovat ponnistaneet valtakunnan päättäjiksi, presidenteiksi ja elinkeinoelämän johtoon. Tule siis tapaamaan to-be-presidentit tai laittamaan oma kampanjasi pystyyn.

4)      Pääset vaikuttamaan ja päättämään. Sen sijaan, että piinaat opiskelukavereitasi lounasjonossa kertomalla kolmattatoista kertaa kuinka asiat pitäisi kampuksella hoitaa, tule kertomaan se meille.

5)      Ylioppilaskunnan toiminnassa on jokaiselle jotakin – tai ainakin siihen tähdätään. Jos mikään tarjolla olevista osallistumismahdollisuuksista ei puhuttele sinua, kerro siitä. Silloin voimme luoda uutta ja tehdä toiminnasta entistä mielekkäämpää.

Ota rohkeasti paikkasi yhteisössä – olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet.