JYYn toimitusjohtaja Marko Huttunen siirtyy Ovaro Kiinteistösijoitus Oyj:n toimitusjohtajaksi 1.2.2020 alkaen. Huttunen on jättänyt JYYn hallitukselle irtisanomispyynnön.

Kuusi vuotta toimitusjohtajana toiminut Huttunen on tehnyt hyvin merkittävää työtä JYYn kiinteistö- ja ravintolatoiminnan edistämisessä. Hänen uransa aikana on laitettu liikkeelle Kortepohjan ylioppilaskylän peruskorjaukset sekä lähdetty määrätietoisesti kehittämään koko kaupunginosaa, mikä on tehnyt JYYstä ison toimijan Jyväskylän kaupunkikehittämisessä.

”Opiskelijoille näkyvin asia on varmasti ollut Rentukan merkitys ylioppilaskylän yhteisöllisyyttä lisäävänä tekijänä. Olemme kiitollisia Markolle kaikesta tästä kehitystyöstä ja toivotamme hänelle onnea uusiin haasteisiin”, kommentoi JYYn hallituksen puheenjohtaja Topias Peltonen.

Huttusen viimeisinä töinä konserni on laatinut vuoden 2019 aikana uuden liiketoimintastrategian ja käynnistänyt uuden brändin sunnittelun.