Onko sinulla pää täynnä ideoita? Pelkäätkö, ettei yksikään media suostu niitä toteuttamaan? Pelko pois, sillä Jylkkärin toimittajaharjoittelijana pääset toteuttamaan repäisevimmät ja omituisimmat juttusi*. Jylkkäri kirii kovaa vauhtia Suomen parhaaksi ylioppilaslehdeksi** ja tarvitsemme joukkoomme*** uskaliaan tyypin uhraamaan 37,5 -tuntisen työviikkonsa journalismin alttarille.

Toimittajaharjoittelijalle on tarvetta tammikuun alusta huhtikuun loppuun saakka. 

Keväällä 60 vuotta täyttävä Jylkkäri ilmestyy kevään aikana neljästi, mutta paperilehden lisäksi nettiin tehdään jatkuvasti sisältöä. Työnkuvaan kuuluu juttujen ideoiminen ja kirjoittaminen, valokuvaaminen, taittaminen, avustajien juttujen editointi ja somen päivittäminen. Jos haluat saada kerralla harjoitusta kaikesta mitä toimittajan työhön kuuluu, paikka on sinua varten. 

 

Edellytämme:

–       Media-alan opintoja, jotka ovat siinä vaiheessa että voit käydä harjoittelun (Eli ei suoritettua alempaa korkeakoulututkintoa, eikä yli vuotta työkokemusta).

–       Hyvää kielitaitoa ja kykyä kirjoittaa mielenkiintoisia, mutta selkeitä journalistisia artikkeleita

–       Auttavaa ymmärrystä Photoshopista ja InDesignista

–       Intohimoa tehdä opiskelijoita koskettavista aiheista juttuja

Tarjoamme:

–       Neljän kuukauden harjoittelun siten, että ensimmäisestä kuusta ei makseta palkkaa, mutta kolmelta kuukaudelta työehtosopimuksen mukaisen harjoittelijapalkan

–       Kullanarvoista kokemusta lehden tekemisestä ja taittamisesta alusta loppuun

–       Tilaisuuden toteuttaa ideoita, joita ei muualla voi

–       Erittäin mukavan ja rennon työyhteisön

–       Mahdollisuuden asua JYY:n asunnoissa

Jos koet olevasi henkisesti ja fyysisesti valmis neljän kuukauden surrealistiseen seikkailuun, toimita hakemuskirje, CV ja juttunäytteitä 3.11 klo. 23.59 mennessä osoitteeseen paatoimittaja@jylkkari.fi. Otsikoi sähköpostisi ”Jylkkärin harjoittelijahaku”.

Lisätietoja antaa päätoimittaja, Jeesus-imitaattori ja tuleva pomosi Jumalan armosta tai siitä huolimatta: Tuukka Tervonen puhelinnumerosta 045 137 1957.

 

* Toisinaan joutuu myös tekemään tylsiä juttuja, pahoittelemme.

** Kilpailijat vähenevät sitä vauhtia, että olemme pian Suomen ainoa ja niinpä myös paras ylioppilaslehti.

*** Joukolla tarkoitamme päätoimittajaa ja siviilipalvelushenkilöä.