Kuka sinä oikein olet?
”Jeesus-imitaattori Oulusta. Olen sairaalloisen utelias ihan kaikesta maapallon ja Voyager 1:n välillä. Haluan pelastaa pikkupandat ja suomalaiset opiskelijat typeriltä päätöksiltä.”

Minkälaista Jylkkäriä aiot tehdä?
”Entistä kriittisempää ja ärhäkämpää. Mennään sinne, minne kukaan muu ei uskalla mennä, mutta ei unohdeta kotiyliopiston asioiden ruotimista. Suomen parasta ylioppilaslehteä, tietenkin.”

Sanoit heti valintasi jälkeen, että aiot tehdä Jylkkäristä Suomen parhaan ylioppilaslehden. Väitätkö, ettei se ole jo?
”(Naurua). No tuota… Ottaen huomioon, että millä tahdilla yo-lehtiä on kadonnut Suomesta viimeisen kahden vuoden aikana… Mitenhän sen nyt määrittelisi, niin haastajien määrä muuttuu harvalukuisemmaksi ja kilpailu kovemmaksi. Kilpailu parhaan ylioppilaslehden tittelistä on koko ajan käynnissä ja johtosija muuttuu.”

Kerroit myös haaveilleesi Jylkkärin päätoimittajuudesta pitkään. Eikö sinulla ole parempia haaveita?
”On, haluan lähteä kuukauden lomalle Uuteen-Seelantiin, minkä Jylkkärin päätoimittajan palkka mahdollistaa. Kun näette minusta kuvia juomassa shampanjaa hobitinkolojen edessä, niin muistakaa, että te maksatte tämän kaiken.”

Kun näette minusta kuvia juomassa shampanjaa, niin muistakaa, että te maksatte tämän kaiken.

Miksi tästä paskasta pitää maksaa?
”Opiskelijoilla on harvinaisen vähän puolestapuhujia tässä maassa, jossa politikkoja kiinnostaa vain eläkeläisten ja harvalukuisemmaksi käyvien lapsiperheiden asema. Jylkkäri on ainutlaatuisessa asemassa puolustamassa opiskelijan toimeentuloa ja oikeutta saada sivistystä.”

Kumpi laitetaan alle, juusto vai kinkku?
”Juusto tietenkin. Juusto on peruskivi, jolle rakennetaan leivän talo.”

Kumman kanssa lähtisit ennemmin saunomaan, yliopiston rehtorin Keijo Hämäläisen vai Ilokiven Karin?
”Eikö voi ottaa molempia? Luulen, että Kari toisi mukanaan paremmat tarjoilut.”

Sivari haluaa tietää, miten sinulta saa kuntsaria?
”Oman kokemuksen perusteella juoksemalla yli kolme tonnia Cooperissa ja saamalla ampumatestistä täydet pisteet. Siis voinko mää antaa kuntsaria?”

Mistä aiheutat kohun päätoimittajana?
”Mikään mun oikea vastaus ei oo painokelpoinen. Varmaan tuleva opetusministeri haastaa oikeuteen kunnianloukkauksesta tai vaihtoehtoisesti joku muu siveettömästä käytöksestä lehden pikkujoulujen yhteydessä.”