Ei hakutuloksia.

Teksti ja kuvat Tina Pienkuukka

Gallup: Mitä mieltä olet videoluennoista?

Yhä useampi luento videoidaan ja tallenteen voi katsoa kotona. Kyselimme opiskelijoiden näkemyksiä etäluennoista.

”On kiva, kun en ole sidottu tietylle paikkakunnalle. Voin katsoa luentoja, kun minulle sopii ja voin keskeyttää niitä kun tarvitsee.Voin palata videolla taaksepäin ja katsoa sen uudelleen. Kysymysten kanssa pitää ottaa yhteyttä opettajaan muulla tavalla, mutta muuten ne ovat ihan jees. Luentoja saisi videoida enemmän.” Sanna Pihlaja, suomen kieli
”Videoluennot ovat mielestäni hyvä juttu, vaikka en itse niitä tarvitsekaan kovin paljon. Niitä voi katsoa liikkeessä ja omalla ajalla. Minulla on kuitenkin vaikeuksia keskittyä luentoihin kotona ollessa. En myöskään pysty saamaan palautetta tai kysymään kysymyksiä, jos en ymmärrä jotain asiaa.” Gulnara Galimova, musiikkiterapia
”Videoluennot ovat hyviä, koska ne ovat itsenäistä opiskelua. Huonompi puoli on se, että niissä ei ole vuorovaikutusta. Normaaleissa luennoissa on se hyvä puoli, että siellä on muita ihmisiä.” Eemeli Moisio, yhteiskuntatieteet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *