Ei hakutuloksia.

Teksti ja kuvat Niko Karvanen

Gallup: Harrastatko talviurheilua?

Lumi saapui alkuvuodesta rykäyksellä. Tiedustelimme talviurheilun suosiota opiskelijoiden keskuudessa.

 

”Ei kyllä tule harrastettua minkäänlaista talviurheilua. En omista sopivia välineitä ja en ole myöskään kovin liikunnallinen tyyppi. Kävisin ehkä joskus hiihtämässä, jos vehkeet löytyisi.” Jyri Väisänen Englanti
”En yleensä harrasta talviliikuntaa missään muodossa. En ole sillä lailla sporttinen, että tulisi lähdettyä liikkumaan. Joskus olisi siistiä kokeilla sellaista kilpailullista lumisotaa jossain talviriehassa.” Aleksi Voutilainen Englanti
”Käyn hiihtämässä jonkin verran, mutta en kovin usein. Hiihtämisessä parasta on, kun on kunnolla lunta ja pääsee esimerkiksi ladunvarsikahvilaan syömään munkkia. Lapissa löytyy mahtavia tällaisia paikkoja.” Helmi Möttönen Englanti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *