”Seksi tarkoittaa minusta läheisyyttä kahden ihmisen välillä. Se on aika yksinkertainen juttu. Tarkoitan läheisyydellä sekä henkistä puolta että fyysisyyttä. Seksiin myös kuuluu mielestäni vahvasti tunteet.” Vilma Mäki, suomen kieli
”Mielestäni seksiin liittyy ylipäätään läheisyys, se ei ole pelkästään yhdyntää niin kuin moni saattaa ajatella. Se ei vaadi fyysistä kosketusta, jonka tarkoitus on vain tuottaa mielihyvää. Se alkaa siitä hetkestä, kun menee toisen lähelle ja tekee selväksi, että haluaa tuntea läheisyyttä.” Terhi Lappalainen, viestintä
”Itse hahmottaisin seksin vapautena. Se on vapautta fyysisesti ilmaista itseään yksin tai yhdessä, ja toisaalta myös henkinen läheisyys kytkeytyy siihen. Tämä tietysti vaatii sen, että jokainen osapuoli kokee vapaudekseen, että voi siinä hetkessä toteuttaa itseään niin kuin haluaa.” Heikki Saira, englanti