Uusi e-tenttitila on avautunut opiskelijoiden käyttöön vapun jälkeen. X-rakennuksen salissa X150 sijaitsevassa e-tenttitilassa on paikka yhteensä 20 tenttijälle.

Uusi e-tenttitila on auki 2.5.-22.6. maanantaista perjantaihin kello 8–18 ja lauantaisin kello 8–14. Juhannuksen jälkeen 26.6.-12.8. tila on tenttijöiden käytössä maanantaista perjantaihin klo 8–16 ja lauantaisin kello 8–14.

Uusi e-tenttitila helpottaa etenkin kesällä tenttimistä, sillä kirjaston e-tenttitila ei ole avoinna kesälauantaisin.

Jyväskylän yliopiston opintopalvelujohtaja Mari Ikonen kertoi Jylkkärille maaliskuussa, että uudelle tilalle on tarvetta. Kirjaston 12 koneen e-tenttitila on lukuvuoden ruuhka-aikoina joulu- ja toukokuussa niin ylikuormittunut, ettei vapaita tenttiaikoja tahdo löydy. Jyväskylän yliopistossa suoritetaan vuosittain noin viisi tuhatta e-tenttiä.

Lisätietoja: https://www.jyu.fi/itp/etentti-ohjeet/kesa2017