Me suomalaiset rakastamme asioita, joilla on erimaankielinen nimi. Kun jokin ilmiö tulee ulkomailta, se on heti paljon hienompi, koska me emme ole brändäämisestä kuulleetkaan ja vähän noloa joku sauvakävely.

Esimerkiksi mindfulness ei näytä menettävän suosiotaan ollenkaan. Sehän tarkoittaa sitä, että tuijotetaan tyhjyyteen ajattelematta mitään ja ollaan vaan.

Mahtavaa, että tätä taitoa opetetaan nykyään kursseilla ja koulutuksissa, kun tänä päivänä se on niin vaikeaa keskittyä itseensä ja pysähtyä miettimään, että miltä minusta tuntuu.  

Se on myös tosi raskasta ja minua ahdistaa, kun on liikaa tavaraa. Onneksi KonMari kertoo meille, miten kannattaa siivota. Ota tavarat yksi kerrallaan käteesi ja tunnustele, miltä ne tuntuvat syvällä sisimmässäsi.

Jos jokin tavara, kuten sähkösopimus tai perintömaljakko ei ilahduta sinua, heitä se roskiin. Jos myöhemmin huomaat heittäneesi vahingossa pois jonkin tarpeellisen esineen, voit aina ostaa uuden.

Jos ruoasta puhutaan, niin kätevä kapistus on blenderi. Sehän on aivan eri asia kuin tehosekoitin.

Viimeisin huojentava tieto oli, kun Yle (13.11.2016) uutisoi, että Tanskasta saapunut hygge-trendi antaa meille luvan jäädä sohvan nurkkaan. Siis huh!

Tämä talvi on niin raskasta aikaa ja vaikka tieteellisesti kaamos on vain napapiirin pohjoispuolella, niin kyllä minusta koko Suomessa on kaamos, koska on pimeää ja kylmää. Koska hygge on jotain, mistä ei saa tehdä numeroa, se sopii meille suomalaisille, koska minähän en ainakaan yritä olla yhtään sen hienompi kuin olen.

Jos ruoasta puhutaan, niin kätevä kapistus on blenderi. Sehän on aivan eri asia kuin tehosekoitin, jolla mammat soseuttavat hernekeittoa.

Blenderillä tehdään smoothieita, jotka laitetaan bowliin. Muutenkin parhaita ovat kaikki ruoat, joiden nimi tulee Amerikasta, kuten chia pudding, avocado toast, granola ja raw cake.

Kaikista cooleinta on oikeastaan olla offline.

Jos et ole Instagramissa, kerron nyt, että sinunkin kannattaisi käyttää countouringia.

Se on vähintään yhtä in kuin takapotku taljassa tai kyykyt tai siis squats. Mutta ei eksytä aiheesta, vaikka meikkaaminen toki liittyy salilla käyntiinkin.

Contouring tarkoittaa siis varjostuksia, jotka saavat sinut näyttämään siltä kuin olisit käynyt kauneusleikkauksessa eli pirun hyvältä. Saman asian ajaa myös strobing, jossa korostetaan parhaita puolia concealerilla.

Instagramista puheen ollen, kaikista cooleinta on oikeastaan olla offline. Somejulkisuuden sijaan nykynuoret eli milleniaalit arvostavat yksityisyyttä, ja nuoret julkkikset lähtevätkin nyt massoittain pois Instagramista.

Jos haluat olla edelläkävijä, poista sometilisi nyt ja omista elämäsi well-beingille. Alkuun pääset vaikka edellä mainittujen asioiden parissa.