Kesä oli Tuiskun aikaa

Antti Tuisku ja Otto Virtanen: Petokesä (WSOY)

Loppuunmyydyt keikat ja festareiden päälavat olivat kesällä 2016 Antti Tuiskun arkea. Niin olivat myös valtavat odotukset sekä sairauskierteen vuoksi perutut esiintymiset. Kaiken tämän Tuisku talletti päiväkirjaansa, josta syntyi yhdessä Otto Virtasen valokuvien kanssa Petokesä-kirja.

Virtasen keikkakuvat ovat energisiä, mutta kiinnostavimpia ovat petotiimin sisäistä dynamiikkaa luotaavat otokset. Paperimukeista juotujen jallusnapsien lisäksi kirja paljastaa myös sen, että takahuoneessa Tuisku näyttää verhoavan itsensä vain boksereilla. Hyviä keikkakuvia on Instagram pullollaan, suljettujen ovien takana tapahtuvat ne kiinnostavat asiat.

Petokesä on kädenojennus Tuiskun faneille, jotka mielellään muistelevat mennyttä kesää odotellessaan syksyllä ilmestyvää Tuiskun elämäkertaa. Hetken aikaa lukija voi kuvitella tuntevansa Tuiskun hieman paremmin.