Ei hakutuloksia.

Kysely: Mitä mieltä olet Yhdysvaltain presidentinvaalien tuloksesta?

Mitä mieltä olet Yhdysvaltain presidentinvaalien tuloksesta?

Näytä tulokset

  1. Antarktis kutsuu

    Miksi muuttaisin Kanadaan LÄHEMMÄKSI Trumpia!?!

    Ilmoita asiattomasta kommentista

  2. Hiljainen enemmistö

    Olisin kaivannut jotain maltillista vaihtoehtoa, esimerkiksi ”Olen tyrmistynyt. Jatkan tilanteen kehittymisen seuraamista.” Vaaleja ja eri puolten retoriikkaa seuranneena siellä tyypillistä on vastakkainasettelu, me vastaan muut -tyylisesti, ja tätä käytti hyväkseen erityisesti Trump. Mikäli ette huomanneet, olette vähän samoilla linjoilla: vaihtoehdot ovat ääripäitä ja lisänä ”en osaa sanoa”. Minut, hiljainen enemmistö, on unohdettu tästä kyselystä, vaikka juuri se ratkaisi vaalit USAssa.

    Ilmoita asiattomasta kommentista

Kommentointi suljettu.